Στις διάσημες βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ, βρέθηκε η δημοφιλής Ελληνίδα ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε από το βράδυ της Παρασκευής στη Μεγάλη Βρετανία, ως καλεσμένη γνωστής εταιρίας ρολογιών προκειμένου να παρευρεθεί στο Royal Ascot.

Οι ιπποδρομίες του Άσκοτ, είναι μια από τις σημαντικότερες βασιλικές εκδηλώσεις στη Βρετανία, καθώς κάθε χρόνο συγκεντρώνουν πληθώρα καλεσμένων από τον επιχειρηματικό κόσμο, με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και αριστοκρατίας δίνουν πάντα το παρών.

Για τους λάτρεις της μόδας οι ιπποδρομίες του Άσκοτ είναι και η ιδανική ευκαιρία για να διαλέξουν ανάμεσα σε κομψά καπέλα που κατά παράδοση επιλέγουν οι κυρίες, για τις εμφανίσεις τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε στους διαδικτυακούς της φίλους στα social media ότι πρόκειται να ζήσει μια μοναδική εμπειρία ζωής, ενώ μάλιστα κατάφερε να δει από κοντά την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Αθηνά Οικονομάκου, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, είχε στο πλευρό της και τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου, από το ταξίδι της στο Λονδίνο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Another check off of my Bucket List ☑︎ 🐎🐎🐎 #RoyalAscot ____________________________________________ #lifeexperience #ascot #bucketlist #mytravelgram #royalascot2019 #AthinaTravelsToLondon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Really excited, grateful and happy for this.. 👑 It was one of the best experiences of my life! Thank you @longines for giving us this opportunity 🙏🏼 ___________________________________________ #RoyalAscot #RoyalAscot19 #AscotRacecourse #AthinaTravelsToRoyalAscot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις