Ευτυχισμένη όσο ποτέ είναι  η Μαρία Ηλιάκη. Και φυσικά πολύ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της που όπως είναι γνωστό είναι γυναικολόγος και ζει μόνιμα στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Η Μαρία και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης παρά το γεγονός ότι ζουν σε διαφορετικές χώρες έχουν εκμηδενίσει τις αποστάσεις και είναι η ζωντανή απόδειξη πως όταν υπάρχει έρωτας και αγάπη δεν υπάρχουν δικαιολογίες και εμπόδια!

Η Μαρία επισκέπτεται συχνά τη  Ζυρίχη και όπως λεει και η ίδια έχει μοιράσει τη ζωή της ανάμεσα σε δυο χώρες και δυο σπίτια και αυτό την κάνει ευτυχισμένη! Όταν μάλιστα πριν  δυο χρόνια αν κάποιος της έλεγε για τη ζωή που κάνει σήμερα θα το απέκλειε… σαν ενδεχόμενο άμεσα».

Αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ζωή μου θα μοιραζόταν ανάμεσα σε 2  σπίτια…ένα στην Ελλάδα κ ένα στο εξωτερικό…θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμια περίπτωση…ούτε να ξεκουνηθω από την καθημερινότητα μου  αλλά ούτε και να ξεβολευτω…άσε που έτρεμα και τα αεροπλάνα…έλα όμως που η ζωή με «ξεβολέψε» και καλά μου έκανε!!…γιατί ανακάλυψα πως υπάρχουν αξιαγάπητοι άνθρωποι και έξω από τον μικρόκοσμο μου  όμορφα τοπία…ωραίες συνήθειες…αλλες κουλτουρες…ενδιαφέροντα πράγματα να κανεις…και δε ξέρω καθόλου που θα καταλήξει όλο αυτό…που θα είμαι σε 1 χρόνο από τώρα…στην Ελλάδα η άλλου…και δεν έχει και καμία σημασία …σημασία έχει να ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ…έστω και για μια φορά στη ζωή σου …ξεβολευτειτε λοιπόν!!! #justsharing