Όταν γκουγκλάρει το όνομά της, τι βρίσκει η Χριστίνα Αλεξανιάν στη μηχανή αναζήτησης; Η ίδια εξομολογείται Στη φωλιά των Κου Κου:

«Έχω γκουγκλάρει το όνομά μου. Ηλικία ζητάνε. Το πρώτο hot είναι «πόσο χρονών είναι αυτή»! Δεν λέω την ηλικία μου. Ας γκουγκλάρουν να την βρούνε.

Για τους αναγνώστες μας θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες του διαδικτύου αναφέρουν ότι η Χριστίνα Αλεξανιάν έχει γεννηθεί στον Πειραιά στις 3 Δεκεμβρίου 1968 (ηλικία 51 έτη).

Έχω δει και το «καυτό τσιφτετέλι της Αλεξανιάν». Εγώ χόρευα ως παιδί. Είναι λίγο DNA, δηλαδή έχει να κάνει αρκετά με την καταγωγή μου. Δεν είναι τόσο καυτό, είναι κιμπάρικο».

Όμως η Χριστίνα Αλεξανιάν,  αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας πως είναι ερωτευμένη και ότι οι δυο τους σκέφτονται να παντρευτούν.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Ευτυχισμένη, ερωτευμένη, χαρούμενη. Με έναν μαγικό τρόπο κάποια στιγμή γίνονται όλα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα, ότι γίνονται και αυτά. Ερωτεύεσαι.

Νομίζω ότι είναι η πιο ευτυχισμένη προσωπική στιγμή που συναντήθηκα με έναν άνθρωπο που έχουμε έναν κοινό κώδικα. Που αγαπιόμαστε και έχουμε όλα τα συστατικά που λέμε ωραίο ζευγάρι. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που σκεφτόμαστε τον γάμο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε το αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι της Χριστίνας Αλεξανιάν που έγινε viral

Η Χριστίνα Αλεξανιάν χόρεψε στην εορταστική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και μπήκε στα κορυφαία βίντεο. Σχεδόν κάθε χρόνο, η γνωστή ηθοποιός είναι καλεσμένη τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και φυσικά πάντα το εκμεταλλεύεται για έναν χορό στην πίστα, κυρίως τσιφτετέλι, αφού γνωρίζει καλά τα μυστικά του.

Έτσι την Παραμονή των Χριστουγέννων 2018, η Χριστίνα Αλεξανιάν έβαλε «φωτιά» στο πλατό της εκπομπής με το αργό και βασανιστικό της τσιφτετέλι, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Απολαύστε τη στο βίντεο που ακολουθεί: