Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο και για μια ακόμα φορά, κάθε φράση του θα μπορούσε να είναι ένας τίτλος.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι γεννήθηκε στην Σαλαμίνα το 1974. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στο ναυτικό ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους ξεκίνησε να εργάζεται ως υπαξιωματικός του ναυτικού.

Μετά από τρία χρόνια σε αυτή τη θέση αποφάσισε να παραιτηθεί. Εκείνη την περίοδο δούλευε στο θέατρο ως πιανίστας στην παράσταση "Master Class" σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κακογιάννη στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Εκεί η ηθοποιός τον παρότρυνε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας σπουδές στον συγκεκριμένο τομέα.

«Ήμουν στο ίδιο καμαρίνι με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και μπαίνει μια κοπέλα μέσα και μου λέει «μπορώ να σε φιλήσω». Λέω «βεβαίως». Με σβερκώνει και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο ασύλληπτο.

Δεν έχω πάρει 10,000 ευρώ το επεισόδιο, έχω φτάσει κοντά όμως. Βγάζαμε πάρα πολλά χρήματα τότε και δεν τα εκτιμούσαμε κιόλας.

View this post on Instagram

Εχω τη χαρά να ανακοινώσω οτι την Πέμπτη 4/7, βγαινει ο καινούργιος δίσκος της @desp1navandi. Ενας δίσκος με τα παλιά καλα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου - τραγούδια που ακούγονται στη φετινη μας παρασταση στο @toalsos, #todikomascinema!! Και εχω χαρά για 2 λόγους. Πρωτον γιατι συνεργάζομαι με την υπέροχη Δέσποινα τοσο όμορφα σ αυτη την παρασταση και δεύτερον επειδη συμμετέχω στον δίσκο με δυο ντουέτα. Το «Θελω κοντα σου να μείνω» και το «Τοσα καλοκαίρια»! Καλοτάξιδο λοιπόν!!! Απολαύστε το!

A post shared by memosbegnis (@memosbegnis) on

Δεν μπορώ να ζήσω με έναν άνθρωπο για πάντα, για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου φαίνεται αδιανόητο. Έχω βρει το έτερόν μου ήμισυ, αλλά κάποια στιγμή αδελφοποιούνται τα πράγματα.

Μπορεί να κάνεις μια συμφωνία, εγώ θα κάνω τη ζωή μου, θα κάνεις κι εσύ τη ζωή σου, αλλά θα είμαστε μαζί.

Πολύ υγιές το βρίσκω αυτό.

Και είναι πολύ υγιές, δύο άνθρωποι που μένουν στο ίδιο σπίτι να κοιμούνται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες.

Γιατί θα πρέπει με τον άλλον να κοιμάμαι αγκαλιά κάθε βράδυ; Εγώ δεν μπορώ να συγκατοικώ, θα πετάξω τον άλλον από το μπαλκόνι.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του:

View this post on Instagram

A post shared by memosbegnis (@memosbegnis) on