Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης που σπανίως δίνει λαβές για σχόλια και σπανίως απασχολεί τα ΜΜΕ. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Down Town για τον σύζυγό της  Αντώνη Αλεβιζόπουλο με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 12 χρόνια αλλά και για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή της. «Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, δεν τις θέλω. Δύσκολα μπαίνουν άνθρωποι στη ζωή μου. Και όσοι μπαίνουν, μένουν για πάντα. Και είμαι εκεί για εκείνους συνέχεια. Και στενοχωριέμαι πολύ όταν γίνει κάτι μεταξύ μας.

Με εξισορροπεί ο Αντώνης. Είναι κατά κάποιον τρόπο η φωνή της λογικής. Δεν λέει πολλά, λέει λίγα, μετρημένα λόγια και ουσιαστικά. Για αυτό τον αγαπώ τόσο πολύ, τον ερωτεύτηκα και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Αν και φαίνεται ότι εγώ έχω περισσότερη διασημότητα, εκείνος είναι ο πιο δυνατός στη σχέση. Θα κάνουμε έναν μήνα σερί διακοπές και οπωσδήποτε θα πάμε στην Κεφαλονιά και στη Σύρο. Ναι, τα κοιτάζω. Ο Αντώνης είναι Ταύρος με ωροσκόπο Παρθένο και εγώ Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο. Ρώτησα και μου είπαν ότι και η επόμενη θα είναι σούπερ χρόνια».

Το ζευγάρι το περασμένο Σάββατο γιόρτασε την 12η επέτειο γάμου τους με τη Μαρία να μοιράζεται μια φωτογραφία όπου κοιτά με πλατύ χαμόγελο τον αγαπημένο της Αντώνη.
«Ο γάμος θέλει υπομονή, θέλει υποχωρήσεις. Είναι όμως μαγικό το συναίσθημα, να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο τόσα χρόνια, να μεγαλώνετε μαζί, να γελάτε μαζί, να κλαίτε μαζί, να ζείτε μαζί», είχε γράψει η ίδια σε κείμενο της στην επέτειο της ένα χρόνο πριν.