Οι δοκιμασίες των παικτριών του GNTM 2 ξεκίνησαν και το iefimerida.gr έχει τις εικόνες από την ξεχωριστή φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

Το GNTM, το ριάλιτι αναζήτησης του επόμενου μοντέλου της Ελλάδας - του Next Top Model - έχει βάλει πλώρη για τη νέα σεζόν. Οπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, το STAR έχει πραγματοποιήσει τόσο τις πρώτες οντισιόν, όσο όμως και τα Bootcamp για την τελική 20αδα που θα μπει στο σπίτι του ριάλιτι.

Ντους στη μέση του δρόμου για τα μοντέλα του GNTM

Φωτογράφος, κριτές, παίκτριες και συνεργείο επιβιβάστηκαν στην πλατφόρμα ενός φορτηγού και ξεκίνησαν το... ταξίδι στο κέντρο της Αθήνας. Πάνω στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, οι διαγωνιζόμενες του GNTM έπρεπε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά στο φακό.

Τα κορίτσια του GNTM φόρεσαν το μαγιό τους και στάθηκαν στο πίσω μέρος του αυτοκινούμενου, κάτω από μια ντουζιέρα με νερό. Οπως όλα δείχνουν αυτή ήταν και η δοκιμασία της ημέρας, καθώς έπρεπε να πάρουν την καλύτερη πόζα στο ντους, υπό τα αδιάκριτα βλέμματα δεκάδων περαστικών στο κέντρο της Αθήνας.

Στο φορτηγό της φωτογράφησης είδαμε και την Ελενα Χριστοπούλου, καθώς και την Ζενεβιέβ Μαζαρί που παρακολουθούσαν επίσης τη δοκιμασία του GNTM.

Μίνι μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας, με το φορτηγό του GNTM να τραβά τα βλέμματα των οδηγών που κοντοστέκονταν προκειμένου να δουν τι συνέβαινε με τα μοντέλα του παιχνιδιού.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία φαίνεται πάνω στην πλατφόρμα να παρακολουθεί τη φωτογράφηση, αναφέρθηκε στη δοκιμασία του GNTM, που θα δούμε το φθινόπωρο στο STAR. «Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας σήμερα... Δημιουργήσαμε ένα μικρό μποτιλιάρισμα, αλλά θέλω να πιστεύω πως σας φτιάξαμε και λίγο τη μέρα... Εμάς μας τη φτιάξαμε πολύ!» έγραψε στο Instagram το μοντέλο και κριτής του διαγωνισμού.

Οι φιναλίστ του GNTM ξεκίνησαν τον διαγωνισμό

Περισσότερες από 7.000 υποψήφιες θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Από αυτές, 70 υποψήφιες πέρασαν στη φάση των bootcamps, που πραγματοποιήθηκαν σε υπέροχους, εξωτερικούς χώρους, με καλοκαιρινή διάθεση και άποψη.

Οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, έλαβαν τις θέσεις τους και αναζητούν το επόμενο Greece’s Next Top Model, ανάμεσα στα 20 κορίτσια που, όπως φαίνεται, βρίσκονται ήδη εντός του σπιτιού. Μια μόνο γυναίκα θα κερδίσει μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

1_365
2_318
3_154
4_2
5_70
6_2
6_49
7_42
8_27
9_26