Είναι σέξι και δεν διστάζει να το δείξει και προς τα έξω. Η Ιρένε Τροστ βρίσκεται σε διακοπές και απολαμβάνει τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού.

Φορώντας το αισθησιακό της μαγιό κατάφερε να αναστατώσει τους διαδικτυακούς της φίλους και να του αφήσει με το στόμα ανοιχτό, χωρίς να δείξει κανένα έλεος… Το Instagram πήρε «φωτιά» για χάρη του υπέροχου κορμιού της τραγουδίστριας.

«#comingsoon #photoshoot #coming #soon #backstage #singer #shoot #irenetrost #otiagapw #bikini #mag #beach #beachlife #sunmer», έγραψε στην χαρακτηριστική λεζάντα, «απειλώντας» τους followers της. Άραγε, η Ιρένε Τροστ, θα επιστρέψει ακόμα πιο αποκαλυπτική την επομένη φορά;

Κάθε φορά αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις αισθησιακές φωτογραφίες που δημοσιεύει στα Social Media.

Η Σάσα Μπάστα αποφάσισε να «κολάσει» τους followers και να τους αποτελειώσει με τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες.

Η τραγουδίστρια φορώντας ένα σέξι διαφορετικό και πρωτότυπο μαύρο μαγιό έκλεψε τις εντυπώσεις. Με ιδιαίτερα εύθυμη διάθεση απόλαυσε τον καυτό ήλιο και τράβηξε όλα τα βλέμματα του Instagram πάνω της.

H Χρύσπα κατάφερε να ταξιδέψει τη σκέψη του ανδρικού πληθυσμού.

Η τραγουδίστρια ανήρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία από το ηλιόλουστο μπάνιο της και αναστάτωσε τους θαυμαστές της. Έβαλε το αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό της και τα σχόλια των followers της δεν είχαν τελειωμό.

Η Μαίρη Συνατσάκη διαθέτει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα στην ελληνική showbiz! H παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer προσέχει πολύ τη διατροφή της και σίγουρα γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και τα αποτελέσματα φαίνονται.

Το καλλίγραμμο κορμί θέλει θυσίες και η Μαίρη το ξέρει καλά.

Μέσα από το κανάλι της Youtube, έχει αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες της διατροφικής και fitness καθημερινότητας και τις συνήθειες που τη βοήθησαν να αποκτήσει το απόλυτο κορμί.

Η Μαίρη γυμνάζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα και εκτός από πιλάτες, κάνει και μποξ! Ξεκινά πάντα τη μέρα της πίνοντας ένα ποτήρι νερό. Δεν καταναλώνει τίποτα άλλο εκτός από νερό. Δεν πίνει καφέ, αναψυκτικά ή αλκοόλ. Φροντίζει να απολαμβάνει τα υγιεινά γεύματά της με απόλυτη ησυχία, δηλαδή δεν κοιτά το κινητό της ή δεν βλέπει τηλεόραση. Αποφεύγει τροφές που την επιβαρύνουν θερμιδικά και για τις λιγούρες για γλυκό, η Μαίρη επιλέγει λίγη μαύρη σοκολάτα ή αποξηραμένα φρούτα.

Η Μαίρη φροντίζει το σώμα της και αυτό φαίνεται. Το τελευταίο καιρό το κορμί της έχει αλλάξει πολύ και έχει το απόλυτο κορμί.


Απολαμβάνει τον ζεστό ήλιο του καλοκαιριού και αφήνει τους followers της άφωνους με το σέξι κορμί της… Η Μαριάντα Πιερίδη ξέρει πώς να κάνει τους θαυμαστές της να παραμιλούν για εκείνη.

Σε πόζες που διαφέρουν και σου προκαλούν αναστάτωση, «έριξε» το Instagram και δεν λυπήθηκε κανέναν. Τα social media πήραν «φωτιά» και ο ανδρικός πληθυσμό θα μείνει ξύπνιος για πολλές μέρες. Τα likes και τα comment έπεφταν σαν βροχή για χάρη της ωραίας θέας.


Κρήτη, Μύκονος, Μεσσηνία, Χαλκιδική… Και που δεν έχει πάει μέχρι στιγμής η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Λιτόχωρο και με τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζει… επικίνδυνα τη θερμοκρασία και βάζει “φωτιά” στα σχόλια.


Η Ειρήνη Γκανιάτσου διαθέτει ένα υπέροχο κορμί και μας το αποδεικνύει σε κάθε της ανάρτηση στο Instagram. Η δημοσιογράφος ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κόβει την ανάσα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Στις δύο τελευταίες που ανέβασε, μάλιστα, τα σχόλια πήραν “φωτιά”!


Την Ειρήνη Στεριανού τη γνωρίσαμε όλοι πέρυσι, μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Από την πρώτη κιόλας μέρα των οντισιόν κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα και είναι από τις παίκτριες που έχουν μείνει ανεξίτηλα στην μνήμη των τηλεθεατών του παιχνιδιού.

Η Ειρήνη, λοιπόν, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και σχεδόν καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην τελευταία, μάλιστα, που ανέβασε, πόζαρε με μπικίνι και τρέλανε τους άντρες με το εκρηκτικό της μπούστο.

Σε κοντινά νησιά περνάει τις τελευταίες ημέρες η Λένα Παπαδοπούλου ξέγνοιαστες στιγμές, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα! Η γνωστή τραγουδίστρια ρίχνει τις βουτιές της στην Αίγινα, στο Αγκίστρι, και φυσικά ενημερώνει καθημερινά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε κάθε φωτογραφία με μαγιό που ανεβάζει στα σχόλια γίνεται ένας μικρός χαμός, καθώς το καλλίγραμμο κορμί της δεν περνάει απαρατήρητο.



Στη Νάξο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Νικολέττα Ράλλη, όπως μας ενημέρωσε χαρακτηριστικά με τις αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί και στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της και τα σχόλια παίρνουν “φωτιά”.


Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμέτοχη της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM. Η hot… Άννα Αμανατίδου απολαμβάνει τις διακοπές της και αναστατώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Φοράει τα σέξι μαγιό της, πηγαίνει στην παραλία και ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη με τις υπέροχες πόζες της. Τα likes και τα comment των θαμαστών της παίρνουν φωτιά στο Instagram για χάρη της όμορφης θέας που παρακολουθούν.

Η αλήθεια είναι ότι όταν δημοσιεύει στα social media, κολάζει τους πάντες με τις αναρτήσεις της. Η μεγαλωμένη στην Κύπρο, Ντάρια Τουρόβνικ, με πατέρα Ρώσο και μητέρα Ουκρανή, έχει βαλθεί κάθε λίγο και λιγάκι να αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό με τις προκλητικές πόζες της στο Instagram.

Η survivor του Instagram ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό μία καυτή φωτογραφία που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Τα likes και τα comment  έπεφταν σαν βροχή για χάρη της ξανθιάς οπτασίας.

Είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της showbiz. Όσο περνούν τα χρόνια, η Γωγώ Μαστροκώστα γίνεται πιο όμορφη και πιο σέξι. Ως λάτρης των social media δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές της και να τους κολάζει.

Φόρεσε το μαγιό της, έκανε τις βουτιές της και απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της. Με το κίτρινο μαγιό της και το ηλιοκαμμένο κορμί της κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη και να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό

«Εύχομαι σε όλους να μπορούν να έχουν λίγες ώρες χαλάρωσης όταν χρειάζεται..!! Εδώ πάντως είναι ότι πρέπει! @crystalwaterslefkada #lefkada #familygoals #vacation #summervibes #instamood #instaphoto 💎», έγραψε ως σχόλιο η Γωγώ Μαστροκώστα.

Βρίσκεται κάτω από τον καταγάλανο ουρανό και κολάζει του πάντες. Η Μαρία Ματσούκα, φόρεσε το όμορφο μαγιό της και εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό επισκέφθηκε τη παραλία όπου έριξε τις βουτιές της και αναστάτωσε τους λυόμενους….

Η φωτογραφία της, δέχθηκε «βροχή» από σχόλια και οι followers της έσπευσαν να αποθεώσουν το καλλίγραμμο κορμί της και τις άψογες αναλογίες της. Ο ανδρικός πληθυσμός των Social Media, «προσκυνάει» στο σεξαπίλ και στο δυναμικό της ταπεραμέντο.