Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ και πλήθος διάσημων καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ο DJ Khaled και η Ashanti ενώ το πάρτι έγινε στο σπίτι αξίας 32 εκατομμυρίων δολαρίων της Γκλόρια Εστεφάν στο Μαϊάμι.

Και φυσικά η Τζένιφερ Λόπεζ ξεχώριζε. Η τραγουδίστρια, την οποία λατρεύουν να ντύνουν όλοι οι σχεδιαστές, εμφανίστηκε φορώντας μια εντυπωσιακή και άκρως αποκαλυπτική χρυσή τουαλέτα αποκαλύπτοντας το γυμνασμένο και αγέραστο κορμί της.

Η εορτάζουσα ήταν το μόνο πρόσωπο που είχε ντυθεί στα χρυσά εξασφαλίζοντας πως θα ξεχώριζε μέσα στο πλήθος και ζητώντας από τους καλεσμένους τους να φορέσουν λευκά. Και ξεχώριζε όχι μόνο λόγω του χρώματος αλλά και του αποκαλυπτικού σχεδίου, με τα λουράκια που έδεναν σταυρωτά μπροστά στο μπούστο, αφήνοντας ακάλυπτους τους κοιλιακούς της αλλά και το τολμηρό κόψιμο που έφτανε μέχρι τον γοφό. Το λουκ ολοκλήρωσε με χρυσούς κρίκους, χρυσό clutch και φυσικά χρυσό ρολόι. Τέλος, μάζεψε τα μαλλιά της σε μια ψηλή αλογοουρά για να τονίζει περαιτέρω την απίστευτη επιδερμίδα και το νεανικό της πρόσωπο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ που είναι ζευγάρι από το 2017 και αρραβωνιάστηκαν νωρίτερα φέτος, έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Φυσικά, από το πάρτι δεν θα μπορούσα να λείπουν τα παιδιά της τραγουδίστριας, τα 11χρονα δίδυμα Μαξ και Έμμε από τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι. Επίσης, το παρόν έδωσαν και οι κόρες του Άλεξ, η 11χρονη Έλλα και η 14χρονη Νατάσα, τα οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Σίνθια Σκούρτις.

















Μεταξύ των καλεσμένων ήταν πολλά διάσημα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως η Ασάντι και ο DJ Khaled, αλλά και ο ράπερ Fat Joe που συνεργάστηκε με την Τζένιφερ Λόπεζ στο τραγούδι της «Hold You Down» που πήγε στα ντεκ του DJ για να κάνει ένα ντουέτο έκπληξη με την εορτάζουσα.

Το πάρτι περιελάμβανε επίσης ένα γκουρμέ δείπνο με διακόσμηση από λευκές ορχιδέες, προτού ξεκινήσουν όλοι να χορεύουν. Φυσικά, η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν η βασίλισσα του χορού. Στην συνέχεια, οι εορτασμοί μεταφέρθηκαν στον εξωτερικό χώρο για να παρακολουθήσουν όλοι τα πυροτεχνήματα που έπεφταν πάνω από τα νερά του Μαϊάμι. 

Το πάρτι φιλοξενήθηκε στο πολυτελές σπίτι των Γκλόρια και Εμίλιο Εστεφάν. Όπως δήλωσε μία πηγή στο Page Six: «Υπάρχουν δύο σπίτια. Ένα στο οποίο μένουν και ένας ξενώνας όπου τους αρέσει να κάνουν πάρτι».

Το πάρτι έγινε στην έπαυλη της Γκλόρια Εστεφάν στο Μαϊάμι

Ο σύντροφός της Άλεξ Ροντρίγκεζ, φρόντισε να αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο από στιγμιότυπα του ζευγαριού και των οικογενειών τους και έγραψε: «Από τότε που είμαστε μαζί, με κάνεις να νιώθω σαν να είναι κάθε μέρα τα γενέθλιά του. Σ’ ευχαριστώ για το πάθος και την ενέργειά σου και την έμπνευσή σου και τον αγώνα σου να κάνεις πάντα το καλύτερο σε όλα».

alex-daughters
alex-max
stolismos-party