Διαψεύδει πλήρως ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου, τα δημοσιεύματα σχετικά δήθεν επένδυση του παρουσιαστή σε Bitcoin.

Ταυτόχρονα, ο κ.Απόστολος Λύτρας γνωστοποιεί πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ήδη ενημερώσει τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και θα κινηθεί νομικά για το ζήτημα.


Όπωσς αποκάλυψε ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χρησιμοποιούν το όνομά του σε διαφήμιση για επενδύσεις “Bitcoin”, προτρύνοντας τον κόσμο να επενδύσει.




Η δήλωση του κ.Λύτρα έχει ως εξής :


«Εδω και δυο μερες εχουν κυκλοφορησει και αναπαραχθεί στο διαδικτυο δημοσιεύσεις αναφερομενες σε δηθεν επένδυση του κ. Γρ. Αρναούτογλου σε κρυπτονόμισμα το οποιο του εχει δηθεν αποφέρει μεγάλα κερδη. Ο κ. Αρναούτογλου διεψεύδει πληρως το περιεχόμενο των ανωτέρων δημοσιευμάτων τα οποία ειναι απόλυτα αναληθή και μόνο σκοπό είχαν μεσω της διασποράς ψευδων πληροφοριών και της εκμετάλλευσης της δημοσιότητάς του , να παραπλανησουν το κοινο. Για το γεγονός αυτο εχουμε ήδη ενημερωσει την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος , ενω αμεσα ο κ. Αρναουτογλου θα κινηθεί νομικα σε βαρος παντος υπευθύνου που εκμεταλλευθηκε εν αγνοία του το ονομά του.