Η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους πόσταρε μια κοινή φωτογραφία με την αδελφή της, στην οποία διακρίνεται να της δίνει ένα ζεστό φιλί.

Η φωτό είναι από τα γενέθλια της Εβίτας Παπαχαραλάμπους, η οποία τα γιόρτασε φυσικά μαζί με την αδελφή της.

Μέσω Instagram, ποστάροντας τη φωτογραφία, η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμους έστειλε ευχές στην αδελφή της: «Happy birthday sister #sisterslove #famillytime #lovenomatterwhat”».



Η αδελφή της Αννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, μια ζαχαροπλάστρια με μεράκι

Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους ασχολείται επαγγελματικά με τη ζαχαροπλαστική και αρκετές φορές την έχουμε δει στην τηλεόραση να ετοιμάζει λαχταριστά γλυκά! Το ζαχαροπλαστείο της στο Χαλάνδρι, Evita Loves Cakes, είναι ένα από τα πιο γνωστά, γεμάτο λιχουδιές που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Η αδελφή της Αννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους ασχολούνταν με τη φωτογραφία επαγγελματικά, ώσπου κάποια στιγμή αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να ασχοληθεί με τα ζαχαροπλαστική. Η μητέρα της (και μητέρα της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους) είχε ήδη γνωστό ζαχαροπλαστείο στην περιοχή. Αρχικά ασχολήθηκε με δουλειές πέραν της ζαχαραπλαστικής στο μαγαζί, αλλά στη συνέχεια την κατέκτησαν και τα ζυμώματα με αποτέλεσμα να μπει για τα καλά στη δουλειά. Στην πορεία άλλαξε το όνομα του μαγαζιού σε Evita Loves Cakes και φυσικά έβαλε τη δική της υπογραφή στα προϊόντα που πουλάει. Πέρα από τα μπισκότα της ξεχωρίζουν και οι τούρτες της που είναι πραγματικά μικρά έργα τέχνης.