Στην Κεφαλλονιά βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Ακης Πετρετζίκης και δοκίμασε την κουζίνα γνωστού εστιατορίου στην παραλία αντίσαμου στην Σάμη. Εκεί, συναντήθηκε με την Μιρένια Παπαδιονυσίου, μεταξύ άλλων και τσιρλίντερ στην ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα Πατρών, η οποία δεν έχασε ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον δημοφιλή σεφ. Η selfie ανέβηκε στο instagram και όπως αντιλαμβάνεστε τα social media πήραν φωτιά.

Έκτοτε, τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που θέλουν τον Ακη Πετρετζίκη να είναι ζευγάρι με την φοιτήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο πανεπιστήμιο Πατρών, από όπου και κατάγεται η Μιρένια Παπαδιονυσίου.

Παραμένει στην Κεφαλλονιά η τσιρλίντερ, στον Ολυμπο ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο Ακης Πετρετζίκης πάντως αυτό το διάστημα δεν βρίσκεται στο νησί των Επτανήσων, όπου εργάζεται από τα τέλη Μαΐου η Μιρένια Παπαδιονυσίου. Σε πρόσφατη ανάρτησή του, το βράδυ της Δευτέρας, ο σεφ φωτογραφήθηκε με τους συνεργάτες του στο καταφύγιο Ζολώτα, στον Ολυμπο.

Όσο για την τσιρλίντερ από την Πάτρα, εκείνη παραμένει στην Κεφαλλονιά και συνεχίζει να εργάζεται στο εστιατόριο όπου ελήφθη και η φωτογραφία selfie με αφορμή την οποία ξεκίνησαν οι φήμες για ενδεχόμενη σχέση. 







View this post on Instagram

#acronantisamos #kefalonia #akispetretzikis 💙

A post shared by 𝓜𝓲𝓻𝓮𝓷𝓲𝓪 (@mireniapapadionisiou) on