ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε πολλά θέματα να αντιμετωπίσετε σήμερα. Ίσως κάποια στιγμή καταλάβετε ότι οι αλλαγές που γίνονται αυτή την περίοδο στην ζωή σας, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξης σας, είτε συναισθηματικής,είτε διανοητικής.

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε συζητήσεις που σας στεναχωρούν, ακόμη και αν πρέπει να γίνουν, βρείτε τρόπο να μην κάνετε κάποιο λάθος που αργότερα θα το μετανιώσετε. Από το απόγευμα, θα δεχτείτε την συντροφιά δικών σας προσώπων στον χώρο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τελευταία μέρα του μήνα, είναι γεμάτη με πολλές αναστατώσεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε οικονομικά θέματα που η διαχείριση τους, σας κουράζει αρκετά. Φανείτε προνοητικοί με κάθε νέο εγχείρημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη πριν προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα και αφήσει το δικό σας, δεν θα σας δώσει και την καλύτερη ενέργεια, λόγο πραγμάτων που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Κάποια σχέση σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.

ΛΕΩΝ
Με την Σελήνη να προχωρά μετά το μεσημέρι στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε πολλά να κάνετε τις επόμενες δύο μέρες. Ίσως μάλιστα πάρετε αποφάσεις πολύ ριζοσπαστικές, για ένα προσωπικό σας θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ήρθε η στιγμή να πάρετε και πάλι την κατάσταση στα χέρια σας, μετά από κάποιες μέρες που είχατε μπλοκάρει συναισθηματικά, διανοητικά και σωματικά. Βρείτε τις λύσεις για να κάνετε το επίμονο διάστημα ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη πριν το πέρασμά της στον Λέοντα, θα σας δημιουργήσει αρκετούς προβληματισμούς σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Μετά το μεσημέρι θα χρειαστείτε την στήριξη δικών σας προσώπων, που θα ας δώσουν απλόχερα την φροντίδα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σας θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο και εσείς απλά θα έχετε όλη σας την προσοχή στραμμένη σε θέματα εργασιακά. Μπορεί επίσης να πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα σας, ώστε να προλάβετε όλα εκείνα που θέλετε να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αποχαιρετάτε τον δεύτερο μήνα του Καλοκαιριού, με ένα δικό σας τρόπο. Αφήνετε πίσω κάθε στενάχωρη στιγμή και αποφασίζετε να βρεθείτε σε έναν τόπο που θα σας κάνει να νιώσετε πραγματικά ανέμελα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας, θα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις και ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, μετά από κάποια γεγονότα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τελευταία μέρα του Ιουλίου, θα σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και ευάλωτους στις επιθυμίες των άλλων. Φροντίστε να περάσετε όμορφα, με αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα βρεθούν κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα έχετε πάρα πολλά να κάνετε και ίσως θα επιλέξετε να χωρίσετε την μέρα σας, για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε περισσότερα από τα θέματα που σας αφορούν. Ένα εργασιακό θέμα, μάλλον αλλάζει και σας δίνει χαρά.