Καλό μήνα σε όλους!! Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα συγκρουσιακές καταστάσεις στον έρωτα καθώς η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα, λόγω των επαναστατικών αντιδράσεων και της διάθεσης ανεξαρτησίας που πιθανόν να νιώσουμε. Η σύνοδος των Φώτων με την Αφροδίτη και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό στον Ταύρο μόνο αιφνιδιαστικές καταστάσεις και κεραυνοβόλους έρωτες μπορούν να προκαλέσουν, οι δυσκολίες όμως είναι εμφανείς και καλό είναι να διαχειριστούμε με ψυχραιμία την όποια κατάσταση μπορεί να προκύψει για να μην δυναμιτίσουμε το κλίμα στην προσωπική μας ζωή.

Στις 07.08 ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία και μας δίνεται πια η ευκαιρία να κινητοποιηθούμε σε ότι αφορά σπουδές και πνευματικές αναζητήσεις που μπορεί να έχουμε, ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό που μπορεί να μας ενδιαφέρουν καθώς αφήνουμε πίσω πια την εσωστρέφεια και τις σκέψεις και μπαίνουμε στη διαδικασία δράσης. Σημαντικό είναι να εκμεταλλευτούμε αυτήν την περίοδο για να κάνουμε βήματα, ώστε να έρθουμε πιο κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φυσικού μας περιβάλλοντος έχοντας την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε σχέσεις που μπορεί να είχαν διαταραχθεί.

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά φιλίες, έρωτες, συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε, στόχους και όνειρα που μπορεί να έχουμε και μας δίνεται η ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούσαν, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στους συγκεκριμένους τομείς. Η απόλυτη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον Λέοντα ομορφαίνει τη διάθεση, παράλληλα όμως μπορεί να μας οδηγήσει σε άκρως εγωκεντρικά μοτίβα στις ανάγκες μας και αυτόν ενοχλήσει φίλους ή και το σύντροφό μας. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά δημιουργικές δράσεις που καλό είναι να εκμεταλλευτούμε.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30.08 μας βοηθά να ανοίξουμε τα φτερά μας σε ότι αφορά τη δουλειά και την καθημερινότητα καθώς έχουμε ρίξει το βάρος σε αυτήν και μας δίνεται τώρα η δυνατότητα να κάνουμε ριζικές αλλαγές που μπορεί να εντυπωσιάσουν τους γύρω μας. Ο Ερμής, τα Φώτα, ο Άρης και η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο απογειώνουν τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τη διάθεση να επικοινωνήσουμε πρωτότυπες δράσεις και επαναστατικές αλλαγές. Προσοχή μόνο μην εγκλωβιστούμε σε πιθανές εμμονές γιατί θα χάσουμε τις ευκαιρίες που μπορεί να μας δοθούν.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις και πιθανά μία νέα πορεία σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή. Οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται, όπως και οι ανατροπές που θα εκτοξεύσουν το πάθος στα ύψη αλλά και τη νευρικότητα. Είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστείς με κάθε ψυχραιμία την όποια κατάσταση προκύψει καθώς δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σου να είναι τέτοιες πού να προβληματίσουν το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία. Ανατροπές σε περίπτωση προγραμματισμένων διακοπών δεν αποκλείονται, προσπάθησε να διαχειριστείς με ιδιαίτερη ψυχραιμία και γρήγορη σκέψη ότι μπορεί να σε αναστάτωση.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30.08 ανοίγει μία νέα σελίδα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και κυρίως το εργασιακό περιβάλλον. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι μπορεί να έρθουν νέες προτάσεις που θα αλλάξουν άρδην την καθημερινότητά σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείς. Πιθανές είναι επίσης και οι οικονομικές απολαβές που θα δώσουν ανάσα σε ανατροπές που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Ο έρωτας μέσα από το συναδελφικό περιβάλλον δεν αποκλείεται, προσπάθησε μόνο να μην μείνεις στις εμμονές και στο πως θα είσαι τέλειος στις εργασιακές υποχρεώσεις για να απολαύσεις την κάθε στιγμή.

2ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς στον έρωτα και στο πάθος που προσφέρει την προσωπική σου ζωή. Έντονες αντιδράσεις και διάθεση ανεξαρτησίας μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που θα ανατρέψουν τη μέχρι τώρα πραγματικότητα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες που έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις διαφορετικά αυτό το σημαντικό κομμάτι που σου δίνει χαρά και αυτοπεποίθηση. Οι ανατροπές στη διασκέδαση ή σε πιθανές διακοπές πρέπει να είναι αναμενόμενες, προσοχή γιατί θα ανεβάσουν την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου.

Στις 07.08 ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία και επηρεάζει για όλο το μήνα το δεκαήμερο σου. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι σου δίνεται πια η ευκαιρία να ασχοληθείς και να δραστηριοποιηθείς ενεργά σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις και να μην σου δινόταν η ευκαιρία το προηγούμενο διάστημα. Το κυριότερο είναι ότι μπορείς να σχεδιάσεις και να πραγματοποιήσεις ότι βάλεις στο μυαλό σου καθώς η εσωστρέφεια παύει να υπάρχει και βλέπεις με αισιοδοξία και δυναμισμό το μέλλον.

3ο δεκαήμερο

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά σχέδια που μπορεί να έχει φιλίες, έρωτες, συλλογικές προσπάθειες και δημιουργικά σου πλάνα. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι για να καταφέρεις να κρατήσεις τα πράγματα σε μία ηρεμία ή ισορροπία θα πρέπει να μην επικεντρώνεσαι μόνο στις προσωπικές σου ανάγκες αλλά να δώσεις την ευκαιρία στους φίλους, στους ομοϊδεάτες, στο σύντροφό σου να εκφράσουν και τις δικές τους. Μόνο διανύοντας το μισό δρόμο θα καταφέρεις να αντιληφθείς ποιες πραγματικές σχέσεις που αξίζουν να είναι στη ζωή σου και ποιες έχουν κλείσει τον κύκλο τους και δεν έχουν τίποτα άλλο να σου προσφέρουν.

Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 18.10 σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς άμεσα σε ότι αφορά δημιουργικές δράσεις που πιθανά έχεις καθώς μπορείς να δρομολογήσεις σημαντικά τα σχέδιά σου. Κυριαρχείς στον έρωτα και τη διασκέδαση και ο δυναμισμός σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Γεγονός είναι ότι θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με το σύντροφό σου και αυτό μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή ή να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει νέες προοπτικές σε ότι αφορά την οικογένεια θέματα που μπορεί να την απασχολούν ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η προσοχή σου είναι απόλυτα στραμμένη στα οικεία πρόσωπα και νιώθεις ότι μπορούν να καλύψουν ανάγκες και επιθυμίες, όχι όμως χωρίς να υπάρχει ένταση και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς. Οι ανατροπές είναι μέσα στο πρόγραμμα, για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων. Παράλληλα, οφείλεις να παραδεχθείς ότι με το να συγκρούεσαι και να επαναστατείς χωρίς λόγους το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις προβλήματα.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30.08 σε καλεί να επικεντρωθείς στον έρωτα, στη δημιουργική πλευρά της ζωής σου, στο να περάσεις όμορφα την κάθε στιγμή με την παρέα και το σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που να αλλάξουν τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο ή να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν για εσένα μία νέα αρχή πολύ σημαντική. Επαγγελματικά, νιώθεις πολύ δημιουργικός και αυτό μπορεί να αποφέρει οικονομικά σημαντικά κέρδη καθώς οι ιδέες σου αιφνιδιάζουν τους πάντες και έχουν θετικό αντίκτυπο. Πιθανές τάσεις ανεξαρτησίας να προβληματίσουν το ταίρι σου και να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις, προσπάθησε απλά να ξεκαθαρίσεις ότι θέλεις το χώρο σου.

2ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ιδιαίτερα συγκρουσιακές συνθήκες σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανά ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα αρχή όπως τη δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή πιθανή μετακόμιση που να αιφνιδιάσει το οικείο περιβάλλον και να προκληθούν εντάσεις. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι η δική σου διαχείριση των όποιων αντιδράσεων θα παίξει καταλυτικό ρόλο, καθώς εάν δεν καταφέρεις να ελέγξεις καταπιεσμένη οργή και θυμό που κρύβεις μέσα σου θα οδηγηθείς στο να δυναμιτίσεις το οικογενειακό κλίμα με δυσάρεστες συνέπειες. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και σε ότι αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς οι συμφωνίες λόγω έντασης πιθανά να μην προχωρήσουν.

Στις 07.08 ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία και έχεις την ευκαιρία από δω και στο εξής να προωθήσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν οικονομικές απαιτήσεις σε τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν αλλά σκεφτόσουν τον προηγούμενο καιρό. Τώρα μπορεί να κινητοποιηθείς και να πάρει πρωτοβουλίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό. Αντιμετωπίζεις δυναμικά και με σθένος φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να υπάρχουν και αυτό σου δημιουργεί ψυχική ηρεμία κάτι που έχεις ανάγκη.

3οδεκαήμερο

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά θέματα επαγγελματικής φύσεως και οικογενειακά και καλείσαι να κλείσεις ζητήματα και καταστάσεις που πιθανά σου δημιουργούν νευρικότητα. Γεγονός είναι ότι επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και στο πώς νιώθεις εσύ και δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς για να διεκδικήσεις την κάλυψή τους. Παράλληλα, μπορεί να μπεις σε ένα εγωκεντρικό μοτίβο που να μην αφήνεις περιθώρια, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές επιλογές και τα πρόσωπα, να εκδηλώσουν τι πραγματικά αποζητούν από σένα. Επιλέγεις την ηρεμία του σπιτιού σου, την αποδοχή των οικείων σου την ανάγκη να ζήσεις τον έρωτα στον προσωπικό σου χώρο.

Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 18.08 επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου και ιδιαίτερα ότι αφορά ζητήματα οικογένειας, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στις αντιδράσεις σου καθώς καταπιεσμένη οργή και θυμός μπορεί να έρθει στην επιφάνεια με βία και να συγκρουστείς με οικεία πρόσωπα χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα των ημερών. Δουλειές σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και καλείσαι να δραστηριοποιηθείς. κάτι που μπορεί να σε κουράσει και να σε αγχώσει. Διαχειρίσου με ηρεμία την όποια κατάσταση προκύψει και μην αφήνεις τις συγκρουσιακές διαθέσεις να κυριαρχήσουν δημιουργώντας προβλήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα προσανατολίζει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον και γεγονός είναι ότι ανοίγει μία νέα περίοδος στις σχέσεις σου καθώς νευρικότητα και αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν έντονες συγκρουσιακές διαθέσεις. Είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με όποιον θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες που έχεις, κάτι που μπορεί να σε βγάλει εκτός ελέγχου και να επαναστατήσεις, πολλές φορές όμως δεν υπάρχει αιτία και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Απωθημένα και ενοχές του παρελθόντος έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο για να σου τονίσουν ότι δεν έχεις λύσει ζητήματα που κρύβεις μέσα σου, μπες σε μία διαδικασία έκφρασης των αναγκών σου και ισορρόπησε τα νεύρα σου.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30.08 σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίζουν και να κάνεις μία σημαντική νέα αρχή σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα ή ακίνητη περιουσία που μπορεί να σε απασχολεί. Ιδέες έρχονται ξαφνικά και μπορεί να σου κάνουν, όμως η πραγματικότητα είναι ότι μόνο έτσι θα προχωρήσεις δυναμικά μπροστά. Είναι απαραίτητο να διαχειριστείς πιθανή καταπιεσμένη οργή που μπορεί να κρύβεις μέσα σου λόγω καταστάσεων που έχεις βιώσει στο οικείο περιβάλλον, προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

2ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί σε μία νέα περίοδο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το στενό περίγυρό, αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και σε σχέση με επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, όπως το εμπόριο, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο. Πιθανόν είναι να επιδιώξεις συμφωνίες που θα είναι συμφέρουσες για εσένα, όμως ξαφνικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν τη μέχρι τώρα πορεία των καταστάσεων και να ανεβάσουν την ένταση κατακόρυφα οδηγώντας σε έντονες αντιπαραθέσεις. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να ισορροπήσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου, διαφορετικά η νευρικότητα θα σε οδηγήσει πιθανά να χάσεις το μέτρο και να συγκρουστείς μετωπικά με δυσάρεστες συνέπειες.

Στις 07.08 ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία ευνοώντας σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά και να σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για σημαντικές εξελίξεις, όπως η μετακόμιση, η επισημοποίηση στην προσωπική σου ζωή με το ταίρι σου ή να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο από δω και στο εξής στον έρωτα. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και προσπάθησε να μην υπερβάλλεις χάνοντας το μέτρο.

3οδεκαήμερο

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά καταστάσεις που μπορεί να βιώνεις με το ευρύτερο και στενό σου περιβάλλον, σε σχέση με σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους για σένα. Η ανάγκη να περάσεις όμορφα είναι διάχυτη και να βρίσκεσαι με πρόσωπα που είναι κοντά σου, όμως αυτό μπορεί να σε εγκλωβίσει και να μην βλέπεις πραγματικά τι θέλουν οι άλλοι από εσένα ή ότι μπορεί να υπάρχουν πρόσωπα που πραγματικά θα σου προσφέρουν πολλά. Γεγονός είναι ότι αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα θετική για εσένα και μπορείς να την εκμεταλλευτείς καθώς θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου με άλλες προοπτικές.

Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 18.08 σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς κυρίως σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις, διαδίκτυο καθώς φαίνεται να σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα και να στρέφεσαι στους συγκεκριμένους τομείς επαγγελματικά. Η επιθυμία για διασκέδαση είναι έντονη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος όπου μπορείς να περάσεις μοναδικά ή κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι όπου οι νέες γνωριμίες θα πρωταγωνιστήσουν. Πρόσεχε μόνο την τάση να βαριέσαι εύκολα γιατί αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα και μπορεί να ξεσπάσεις στους γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικά νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές ανάγκες που μπορεί να έχεις. Γεγονός είναι όμως ότι αιφνιδιαστικά γεγονότα και έξοδα μπορεί να υπάρξουν που θα αλλάξουν τις σταθερές και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Επί της ουσίας θα πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου, να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση προκύψει και να δείξεις υπομονή και επιμονή μέχρι να επιτύχεις τους στόχους σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττές σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν γιατί είναι αυτές που θα δημιουργήσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30.08 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις να κινηθείς παράλληλα με αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους, να αισθανθείς δημιουργικά μαζί τους, να διασκεδάσεις, να ανταλλάξεις απόψεις και γνώσεις. Αυτό σηματοδοτεί για σένα μία νέα πορεία πραγμάτων που δεν αποκλείεται να εμπλουτιστεί με ξαφνικά γεγονότα και προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, το διαδίκτυο ευνοούνται σημαντικά καθώς αιφνιδιαστικές γνωριμίες μπορεί να αποφέρουν πολλά και να σηματοδοτήσουν ένα νέο δρόμο που χαράσσεται μπροστά σου.

2ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και σου δημιουργεί πιθανά έντονες ανασφάλειες σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές που θα δημιουργήσουν ένταση και περιττά έξοδα που δεν θα έχεις συνειδητοποιήσει ότι κοστίζουν αρκετά. Η ένταση ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται η κτητικότητα να κάνει την εμφάνισή της με απότομο τρόπο και να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και τη διάθεση για συγκρούσεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι προκύψει για να δείξεις την ωριμότητα και την υπομονή που χρειάζεται.

Στις 07.08 ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία και φαίνεται ότι αρχίζει και δρομολογείται μπροστά σου μία νέα καθημερινότητα και εργασιακή πορεία καθώς δεν θα διστάσεις πια να κάνεις βήματα που έχουν πολλά να δώσουν στη δουλειά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται, επίσης και οι αγγαρείες και αυτό είναι που κάτι που μπορεί να σε αγχώνει υπερβολικά. Θα πρέπει όμως να αντιληφθείς ότι σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου και να αφήσεις τις εμμονές και την επικριτικότητα στην άκρη που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα με τους συναδέλφους.

3οδεκαήμερο

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να έχεις ασχοληθεί και να σε ενδιαφέρουν. Το σημαντικό είναι ότι παρ’ όλη την ένταση έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις αρκετά κέρδη τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να μην αφήσεις τις ανασφάλειες και την ένταση να κυριαρχήσουν γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει συγκρουσιακές διαθέσεις και απόσταση με πρόσωπο που θέλεις να συνεργαστείς ή συναλλάσσεσαι. Σε προσωπικό επίπεδο, το πάθος κυριαρχεί και μπορεί να σηματοδοτήσει έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου αρκεί να διαχειριστείς την κτητικότητα.

Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 18.08 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως το να δραστηριοποιηθείς σε οικονομικά ζητήματα, αυτό όμως που σε χαρακτηρίζει είναι η επιμονή και η υπομονή στον προγραμματισμό και στα σχέδια μέχρι να επιτύχεις τους στόχους σου. Πρόσεξε γιατί το σημαντικότερο είναι να μην υπερβάλλεις ούτε σε σπατάλες ούτε σε συντήρηση και να βρεις τις ισορροπίες σου για να μην δημιουργήσεις προβλήματα με τους γύρω. Το πάθος σε χαρακτηρίζει και αυτό κυριαρχεί και στην προσωπική σου ζωή, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία.


ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί για εσένα μία νέα πορεία από πιθανά να ξεκινήσει σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τι ζητάς από αυτές. Η ένταση δεν θα λείψει και θα είναι χαρακτηριστικό της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής καθώς φαίνεται να επαναστατείς σε ότι σε καταπιέζει και δεν θα διστάσεις να έρθει σε ρήξη όταν θεωρήσεις ότι συνεργάτες ή το ταίρι σου προσπαθούν να σε περιορίσουν. Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε νέες συνεργασίες καθώς δεν αποκλείεται γεγονότα να δονήσουν για τα καλά τις σχέσεις και την πορεία τους. Ο έρωτας χτυπά αιφνιδιαστικά, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και υποκειμενικός και αυτό να ενοχλήσει πιθανή νέα γνωριμία ή το ταίρι σου.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30.08 ανοίγει μία νέα πορεία σε ότι αφορά οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα καθώς φαίνεται να έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις οικονομικές του απαιτήσεις με σκοπό την αύξηση του εισοδήματός σου. Ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να έρθουν σε επαγγελματικό επίπεδο που αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και έχουν άμεσο αποτέλεσμα στον προϋπολογισμό σου. Ιδιαίτερες τάσεις ανεξαρτησίας και επαναστατικότητας μπορεί να υπάρξουν και σε προσωπικό επίπεδο καθώς φαίνεται να επιδιώκεις να αποκτήσεις το χώρο σου μέσα στη σχέση, παράλληλα όμως πρέπει να αποφύγεις τις έντονα κτητικές τάσεις που θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις.

2ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές νέες αρχές σε ότι αφορά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις όμως αυτό που πρέπει να θυμάσαι ή είναι ότι η νευρικότητα και η διάθεση να επαναστατείς χωρίς αιτία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα που θα οδηγήσουν σε κόντρες. Ο έρωτας έρχεται ξαφνικά στη ζωή σου για να αλλάξει ριζικά τη δημόσια εικόνα σου, όμως η πραγματικότητα είναι ότι μπορεί να μην διαρκέσει αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό και δεν δείξεις τη διάθεση να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις μέσα σε μία σχέση. Ξαφνικά έξοδα και ανατροπές συμφωνιών και δεν σε βοηθά να κρατήσεις τις σταθερές σου, θυμήσου ότι η ψυχραιμία είναι η μόνη λύση.

Στις 07.08 ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία και σε βοηθά να δεις πιο αισιόδοξα τη ζωή σου καθώς φαίνεται να ξεκολλάνε ζητήματα συνεργασιών που μπορεί να είχες σκοπό να δρομολογήσεις αλλά η έντονη εσωστρέφεια δεν σου το επέτρεπε. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν νέες γνωριμίες που να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία ευτυχισμένη σχέση. Η διασκέδαση, η απόλαυση κάθε στιγμή της ζωής, οι διακοπές είναι αυτά που σε ικανοποιούν πλήρως και προσπαθείς να χαρείς με την παρέα και το ταίρι σου.

3οδεκαήμερο

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο έρχεται να κλείσει σημαντικούς κύκλους καταστάσεων και σχέσεων που επικεντρώνονται στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Γεγονός είναι ότι η ανάγκη να λάμψεις και να επιβληθείς μπορεί να υπάρχει και όλο αυτό να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αν καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή στα πράγματα είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά και θα απολαύσεις κάθε στιγμή στην προσωπική σου ζωή. Οικονομικές συμφωνίες μπορεί να υπάρξουν που θα σου δώσουν μεγάλες ανάσες, η διαχείριση σου θα καθορίσει τη θετική εξέλιξη των πραγμάτων, αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που έχουν να σου προσφέρουν πολλά και να δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

Ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 18.08 σε δραστηριοποιεί πλήρως σε ότι αφορά επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς παίρνεις δυναμικά πρωτοβουλίες και δεν αφήνεις περιθώρια να χαθούν ευκαιρίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά. Είναι σημαντικό για σένα να κυριαρχήσεις στο περιβάλλον σου καθώς λάμπεις και το πάθος που εκπέμπεις αποτελεί μαγνήτη για νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Απόλαυσε κάθε στιγμή των διακοπών σου και να είσαι βέβαιος ότι μόνο απαρατήρητος δεν μπορείς να περάσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα εντείνει τις ευαισθησίες, το συναισθηματισμό και κεντρίζει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν ανασφάλειες και κακή διάθεση. Γεγονός είναι ότι ξαφνικά γεγονότα θα φέρουν και πάλι στο προσκήνιο απωθημένα και ανασφάλειες φόβους που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, πρόσεξε όμως γιατί ρέπεις μεταξύ έντονης ευαισθησίας και καταπιεσμένης θλίψης και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια χωρίς να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου. Η ανάγκη να ασχοληθείς με την τέχνη, τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό είναι έντονη και καλά θα κάνεις να κατευθυνθείς σε αυτές τις διεξόδους για να μπορέσεις να απελευθερωθείς από ψυχολογικά βαρίδια που ακόμα σε κρατάνε πίσω.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 30.08 σηματοδοτεί ένα μοναδικό νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες καθώς δραστηριοποιείσαι μοναδικά και κατακτάς τους πάντες με τη λάμψη και τη γοητεία σου. Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και μοναδικούς έρωτες που έχουν πολλά να σου προσφέρουν και να αλλάξουν το ρου της προσωπικής σου ζωής. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά, οι συνεργασίες που πιθανά να επιτύχεις μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και σε οικονομικό επίπεδο, αρκεί να θυμάσαι ότι ο εγωισμός μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

2ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμούσες καταστάσεις που ακόμα σε προβληματίζουν. Όμως η πραγματικότητα είναι ότι ο συναισθηματισμός είναι έντονος και πιθανά να θολώνει την κρίση σου, μη αφήνοντας περιθώρια για αντικειμενικές αποφάσεις που θα σε καθορίσουν. Η νευρικότητα είναι στα ύψη και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ξεσπάσματα γιατί θα επηρεάσουν τόσο την προσωπική σου ζωή όσο και την εργασιακή καθημερινότητα. Καλό είναι να επικεντρωθείς σε όποια καλλιτεχνική δραστηριότητα σε ενδιαφέρει καθώς μόνο αυτή θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να βρεις ψυχολογικές διεξόδους από ανασφάλειες και φόβους.

Στις 07.08 ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Σκέψεις και σχεδιασμοί τον προηγούμενο καιρό τώρα μπορούν να δρομολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποδώσουν τα μέγιστα καθώς νιώθεις εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Αγοραπωλησίες, μετακομίσεις και ότι αφορά την ακίνητη περιουσία ευνοούνται σημαντικά, γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία. Η ηρεμία σε οικογενειακό επίπεδο κυριαρχεί και αυτό είναι κάτι που μπορείς να απολαύσεις.

3οδεκαήμερο

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε ωθεί στο να κλείσεις κύκλους σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον καθημερινές υποχρεώσεις και εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Γεγονός είναι ότι η ανάγκη για εσωστρέφεια και απόλαυση των στιγμών με το ταίρι σου έρχεται σε αντιδιαστολή με πιθανές αγγαρείες που έχεις αναλάβει και πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσπάθησε να ισορροπήσει στη διάθεσή σου καθώς ο έντονος συναισθηματισμός και οι ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που δεν θα σε ευνοήσουν. Πιθανό είναι να έρθει παρασκήνιο στην επιφάνεια που θα σε πληγώσει, σημαντικό είναι όμως επίσης να βρεις τη χρυσή τομή στα πράγματα για να μπορέσεις να ισορροπήσεις για να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 18.08 εντείνει τη θλίψη και σε ωθεί σε μία έντονη περίοδο εσωστρέφειας που μπορεί να οδηγήσει στη μελαγχολία. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς τις μνήμες που έρχονται στο μυαλό σου και σου δημιουργούν αναστάτωση με ιδιαίτερα ψύχραιμο τρόπο, διαφορετικά τα ξεσπάσματα μπορεί να είναι έντονα και να μην γίνουν δεκτά από το περιβάλλον σου. Η καλλιτεχνική σου φύση μπορεί να σε οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές, ακολούθησε το ένστικτό σου και μέσα από τη μουσική, το διαλογισμό και τον εσωτερισμό είναι γεγονός ότι μπορείς να βρεις διεξόδους που θα σε ανακουφίσουν.


ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά φιλίες, στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, ομαδικές δράσεις που μπορεί να σε κινητοποιούν. Γεγονός είναι ότι η ένταση βρίσκεται στα ύψη και δεν θα σου είναι εύκολο να μην αντιδράσεις σε καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν και να σου προκαλούν ανασφάλεια. Η καχυποψία εκδηλώνεται με απότομο τρόπο στο φιλικό περιβάλλον και αυτό μπορεί να επηρεάσει σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα, προσπάθησε να διαχειριστείς την όποια ένταση νιώσεις για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με δυσάρεστα αποτελέσματα. Οι ανατροπές σε σχέδια είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, καλό είναι να υπάρχει και δεύτερο πλάνο για να μπορέσεις να κοιμηθείς σε περίπτωση αλλαγών που δεν σου είναι ευχάριστες.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30.08 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν ή παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι ήρθε η ώρα να αποβάλλεις βαρίδια του παρελθόντος και σε αυτό το θετικό είναι ότι βρίσκεις την ψυχική δύναμη να το κάνεις, κάτι που πιθανά να αιφνιδιάσει τους γύρω σου. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανόν να επιστρέψουν και να ξεσηκώσουν συναισθηματική θύελλα καθώς το πάθος εκτοξεύεται στα ύψη. Προσοχή μόνο σε καταπιεσμένη οργή και θυμό που μπορεί να χαλάνε τη διάθεσή σου.

2ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δεν αποκλείεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς η ένταση και η καχυποψία που έρχεται στο φως μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα και να σε οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις. Σχέδια και φιλοδοξίες δεν αποκλείεται να ανατραπούν, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου και να προσπαθήσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου βρίσκοντας διαφορετικές διεξόδους. Η ανάγκη για ανεξαρτησία μπορεί να κυριαρχήσει σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, αυτό όμως πιθανά να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου καθώς το πιθανότερο είναι το ταίρι σου να αντιδράσει δημιουργώντας προβλήματα.

Στις 07.08 ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία και έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πια πιθανές εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιέφεραν τον προηγούμενο καιρό, όμως είχες μπει σε έντονη διαδικασία σκέψης και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να αποκατασταθούν και έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να προβλημάτισαν ή να δημιουργούσαν ένταση. Η διασκέδαση, η κοινωνικότητα και η ανταλλαγή απόψεων είναι καθοριστική και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου που θα σου προσφέρουν χαρά και γνώσεις.

3οδεκαήμερο

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την ερωτική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, ομαδικές και δημιουργικές δράσεις που σε κινητοποιούν. Η ανάγκη για ανεξαρτησία και διαφορετικότητα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις ισορροπίες και να δείξεις ενδιαφέρον και για τις δικές του ανάγκες. Περνάς μοναδικές στιγμές με το φιλικό σου περιβάλλον και αυτό σου δίνει χαρά και την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν.

Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 18.08 σε δραστηριοποιεί έντονα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει καθώς δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις κοντά στην επίτευξη των ονείρων σου. Οι φιλικές σου σχέσεις μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σε αυτά σου τα σχέδια καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν δίπλα σου αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια συμμεριζόμενοι τα όνειρά σου. Είναι σημαντικό και εσένα να προσφέρεις μέσω της ομαδικής δουλειάς, γι’ αυτό πιθανό είναι να ενταχθείς σε συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις που σε ενδιαφέρει το αντικείμενό τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να φέρει σημαντικές ανατροπές σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να ξεκινάει μία νέα πορεία που τη σηματοδοτούν ανατροπές, εντάσεις και αλλαγές σε πιθανά σχέδια που μπορεί να έχεις. Ανάγκες και επιθυμίες εκφράζονται μέσα από την προβολή στην κοινωνική ζωή, αυτό όμως μπορεί να φέρει ιδιαίτερες συγκρούσεις τόσο με το ταίρι όσο και με τους συνεργάτες σου που θα δυναμιτίσουν το κλίμα. Νέες προτάσεις που έρχονται στη ζωή σου σε καλούν να αλλάξεις τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτό όμως απαιτεί θυσίες και θα χρειαστεί να καταβάλεις κόπο για να μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι αν ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι κι αν προκύψει είναι γεγονός ότι θα βρεθείς δικαιωμένος.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30.08 ανοίγει μία νέα διαδρομή σε σχέση με φιλοδοξίες και σχέδια που μπορεί να έχει για το μέλλον και θέλεις να επιτύχεις. Ξαφνικά γεγονότα και γνωριμίες δίνουν το τέμπο για σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά τις φιλικές σχέσεις και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Η ανάγκη για ανεξαρτησία είναι έντονη και αυτό μπορεί να μην είναι εύκολα διαχειρίσιμο από το ταίρι σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο που να φέρουν τα πάνω κάτω στον έρωτα, όμως καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι γιατί πιθανό είναι να μην ήρθαν για να μείνουν. Δείξε τις προθέσεις σου, εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και είναι βέβαιο ότι θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές.

2ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να βάλει δυναμίτη στον επαγγελματικό χώρο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτές και να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στην καριέρα σου. Η προσωπική σου εξέλιξη είναι κάτι σημαντικό για εσένα και σε αυτό δεν θα κάνεις εκπτώσεις, μπορεί όμως η στάση σου αυτή να προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των συνεργατών ή του συντρόφου σου και να δημιουργηθούν προβλήματα. Προσπάθησε να διαχειριστείς την ένταση ή ξαφνικά γεγονότα που πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο με ωριμότητα γιατί είναι βέβαιο ότι μπορούν να σου προσφέρουν πολλά, αρκεί να είσαι αποδοτικός κάτι που δεν μπορεί να γίνει με το να αντιδράς σπασμωδικά.

Στις 07.08 ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία και παίρνεις βαθιές ανάσες σε οικονομικό επίπεδο καθώς φαίνεται πια ότι έχεις τη δυνατότητα να αναπτύξεις τον προϋπολογισμό σου, να κάνει συζητήσεις για αύξηση ή μπόνους σε επαγγελματικό επίπεδο, να κάνεις προσπάθειες για νέους οικονομικούς πόρους που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή εκτοξεύεται και θα παίξει καταλυτικό ρόλο καθώς θέλεις να βιώσεις έντονα αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση.

3ο δεκαήμερο

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Είναι σημαντικό να έρθει σε επαφή με τις ανάγκες των οικείων σου και να μην επικεντρωθείς μόνο σε ότι αφορά εσένα και την προσωπική σου προβολή. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να σου δοθούν ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο πιθανό είναι να δείξουν τα συναισθήματά τους για εσένα και να πρωταγωνιστήσουν στον έρωτα δίνοντας το δικό τους στίγμα στη ζωή σου. Δείξε μόνο προσοχή σε πιθανή νευρικότητα που μπορεί να υπάρξει και φρόντισε να βρεις τη χρυσή τομή των πραγμάτων.

Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 18.08 φέρνει στο προσκήνιο υποχρεώσεις και ευθύνες στο επαγγελματικό πεδίο που μπορεί να σε κουράσουν και να γεμίσουν άγχος. Γεγονός είναι όμως ότι θα πρέπει να ανταποκριθείς σε πολλά και ότι οι απαιτήσεις από τον εαυτό σου είναι υψηλές. Καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός γιατί δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου ή ανώτερους δείχνοντας τις πραγματικές του προθέσεις. Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή για να δείξεις για ακόμα μία φορά τις δυνατότητές σου που είναι πολλές και άφησε την ένταση στην άκρη.



ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα αλλάζει ριζικά την πορεία σου σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, σε ταξίδια και επαφές του εξωτερικού που μπορεί να υπάρχουν και να σου ανοίγουν νέους δρόμους καθώς δεν αποκλείεται να φέρει ανατρεπτικά γεγονότα και ένταση που θα σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς δεν θα διστάζεις να αντιπαρατεθείς σε έντονα και να αντιδράσεις σε ότι θεωρείς ότι σε καταπιέζει. Το κυρίαρχο είναι ότι καλείσαι να κάνεις τη διαφορά και να ανοίξεις νέους δρόμους που μπορεί να εντυπωσιάσουν τους γύρω σου όμως θα εκφράζουν εσένα.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30.08 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις, όπως προτάσεις για νέα δουλειά ή προτάσεις για ανέλιξη στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη που δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις. Γεγονός είναι ότι η καθημερινότητα σου αλλάζει και τίποτα πια δεν μένει το ίδιο καθώς αποφασίζεις να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις και τις προτάσεις που μπορεί να δώσουν νέα πορεία στην καριέρα και στη δημόσια εικόνα σου. Οι πιθανότητες να γίνεις ευρύτερα γνωστός για ιδέες που μπορεί να έχεις είναι σημαντικές και εκμεταλλεύσου τες γιατί θα αποδώσουν πολλά.

2ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση σε ότι αφορά το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρουσιακές διαμάχες που μπορεί να προκύψουν λόγω αντιδράσεων που μπορεί να έχεις. Οι ανατροπές σε σχέδια για ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό σε ότι αφορά νομικά ζητήματα και σπουδές που σε ενδιαφέρουν είναι πολύ πιθανές, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με χαμηλούς τόνους την όποια κατάσταση προκύψει και να μπορέσεις να ξεπεράσεις εμπόδια που θα σε ξαφνιάσουν όμως έχουν πολλά να σου μάθουν.

Στις 07.08 ο Δίας στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς Και πάλι σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς η σημαντική εύνοια είναι στο πλάι σου και σου δίνει τις δυνατότητες να εξελιχθείς σημαντικά. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά υπέρμετρες φιλοδοξίες που μπορεί να δείξεις και πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να τις ξεπεράσεις καθώς δεν θα υπάρχει επανάληψη, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

3οδεκαήμερο

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε καλεί να κλείσεις κύκλους καταστάσεων και σχέσεων που μπορεί να αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς επικεντρώνεσαι κυρίως στην ανάγκη για εξέλιξη μέσω ανώτερης γνώσης και πνευματικής διεύρυνσης, ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό που μπορεί να σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να θεωρείς ότι πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες σου απαιτήσεις και η νευρικότητα ανεβαίνει κατακόρυφα. Θυμήσου ότι για να κρατήσεις ισορροπίες θα πρέπει να διανύσεις το μισό δρόμο γιατί με τον τρόπο αυτό θα μπορέσεις να διατηρήσεις τις σχέσεις σου και να δώσει στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς θέλεις.

Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 18.08 σε κινητοποιεί έντονα στο να ανοίξεις τα φτερά σου και να κινηθείς προς ανώτερα πνευματικά πεδία καθώς θέλεις να λάβεις γνώσεις, να αντιληφθείς τον εαυτό σου σε βαθύτερο επίπεδο, να αναπτύξεις τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να σε δραστηριοποιούν προς αυτή την κατεύθυνση και σου δημιουργούν ιδιαίτερη αισιοδοξία. Η διασκέδαση δεν λείπει, γι’ αυτό καλό είναι να απολαύσεις κάθε στιγμή που σου δίνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει νέους κύκλους οικονομικών ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και να σε αιφνιδιάσουν. Η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς πιθανές ανατροπές σε ότι αφορά οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις μπορεί να εντείνουν την καχυποψία και τη διάθεση να συγκρουστείς μετωπικά με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς αποκαλύψεις μπορεί να δονήσουν για τα καλά το κλίμα και αυτό να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και εκρηκτικές διαθέσεις με το σύντροφό σου.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30.08 ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά πνευματικά θέματα και σπουδές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που θέλεις να πραγματοποιήσεις και να ανοίξεις τα φτερά σου. Αιφνιδιαστικά γεγονότα στρώνουν το δρόμο για σημαντικές εξελίξεις και αυτό απογειώνει την αισιοδοξία. Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς δεν αποκλείεται να έρθει κεραυνοβόλα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι σημαντικό στη ζωή σου. Μην αντιστέκεσαι στην προσωπική σου εξέλιξη καθώς είναι αυτό που θα σε απογειώσει σε όλα τα επίπεδα.

2ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να έρθουνε σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο ή επιχειρηματικές δραστηριότητες στις οποίες κινητοποίησε. Οι αιφνιδιαστικές αυτές εξελίξεις ανεβάζουν κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται τα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Οι έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω ζήλιας και καχυποψίας δεν αποκλείονται ιδιαίτερη προσοχή γιατί δεν θα διστάσεις να δυναμιτίσει το κλίμα.

Στις 07.08 ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε ταλαιπωρούν σε όλα τα επίπεδα. Έχεις τη δυνατότητα να αγαπήσεις τις πληγές σου και τα πράγματα που έχεις και να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις, βλέποντας και πάλι τη ζωή με αισιόδοξη ματιά. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι όποιες κακοτυχίες και δυσκολίες μπορούν να προκύψουν στο δρόμο, έχεις την ευκαιρία να τις ξεπεράσεις και να σταθείς όρθιος, κάτι που είναι ευεργετικό για την ψυχολογία σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να σε βοηθήσουν να κλείσεις ένα κύκλο της ζωής σου που ακόμα σε ταλαιπωρούσε.

3οδεκαήμερο

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στρέφει το ενδιαφέρον του σε ζητήματα οικονομική φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και θεωρείς ότι ήρθε η ώρα να κλείσεις κύκλους που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Παράλληλα, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά, τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ο αισθησιασμός στη σχέση κυριαρχεί και αυτό εκτοξεύει το πάθος και έχεις την ευκαιρία να δηλώσεις μοναδικές στιγμές έρωτα που θα απογειώσουν τη σχέση του. Η ζήλια και η καχυποψία μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν αυτό να το θυμάσαι.

Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 18.08 εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό σε προσωπικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να γίνεται ένα. Καλό είναι βέβαια να διαχειριστείς με ψυχραιμία πιθανή καχυποψία και ζήλια που μπορεί να υπάρχει γιατί θα χάσεις το μέτρο και θα προκαλέσει σύγκρουση. Οικονομικά συστήματα μπορεί να υπάρχουν που θα σε απασχολήσουν, όπως και επιχειρηματικές κινήσεις, το ένστικτό σου κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι θα σε οδηγήσει προς καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες της ή νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο, όμως γεγονός είναι ότι η ένταση είναι στα ύψη και ξαφνικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδια που πιθανά έχεις μέχρι τώρα. Δεν αποκλείεται να έρθουν πρόσωπα στη ζωή σου που να αυξήσουν κατακόρυφα τους παλμούς, όμως η αντιδραστική σου διάθεση και η ανάγκη να μη συμβιβαστείς μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη που δεν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή ειδικά σε πιθανές συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, όμως αποκαλύψεις και ανατρεπτικά γεγονότα έρχονται να αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων και να σε βάλουν σε διαδικασία έντονων συγκρούσεων.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30.08 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις και σου δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς ιδέες που μπορεί να έχεις και πιθανά να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Η ευρηματικότητα σου και το ένστικτο είναι οι σύμμαχοί σου σε αυτή την πορεία και να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά. αφήνοντας τον εαυτό σου στο να εκφράσεις πρωτότυπες σκέψεις και να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να βιώσεις το απόλυτο πάθος ή να έρθει στη ζωή σου γνωριμία που θα ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά.

2ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει καταστάσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα και γνωριμίες που να δημιουργήσουν ένταση και να αυξήσουν κατακόρυφα τη διάθεση για καυγάδες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις οικονομικές συμφωνίες γιατί δεν αποκλείεται να ανατραπούν τα δεδομένα μέχρι τώρα και να νιώσεις ότι τα πρόσωπα που συνομιλίες και συναλλάσσεται σε αιφνιδιάζουν αρνητικά. Πρωταγωνιστικό ρόλο μπορεί να παίξει νέες γνωριμίες στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι βέβαια να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι δεν ήρθαν για να μείνουν και να απολαύσεις τις στιγμές χωρίς να κάνεις όνειρα.

Στις 07.08 ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία και σε βοηθά να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον ή νέες γνωριμίες μέσω φίλων που να θέλουν να σταθούν αρωγοί σε όποια σου προσπάθεια. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι βρίσκεις χαρά και παίρνει δύναμη μέσα από οργανώσεις και συλλογικές προσπάθειες, κάτι που λειτουργεί πολύ ευνοϊκά για εσένα. Οι φιλίες στη ζωή σου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

3οδεκαήμερο

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή και την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Το ταίρι και οι συνεργάτες σου είναι σημαντικοί για εσένα και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά μαζί τους εξομαλύνοντας πιθανές αντιθέσεις και προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν. Κυρίαρχο είναι ότι μπορεί να επιδιώξουν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε όλα τα επίπεδα και να θεωρήσεις ότι αδιαφορούν για εσένα και για αυτά που νιώθεις, θα πρέπει όμως να δεις κατάματα ότι μέσα από αυτούς μπορείς να λειτουργήσεις εξαιρετικά για να δώσεις την ευκαιρία να βιώσεις τις καλύτερες δυνατές στιγμές μαζί τους.

Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 18.08 έδινε την κινητικότητα σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορεί να υπάρχουν όμως, παράλληλα δημιουργεί έντονη σύγκρουση έντονα συγκρουσιακή διάθεση καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να σε προβληματίζουν. Καλό είναι να περιορίσεις τον εγωισμό και τις έντονα υποκειμενικές διαθέσεις που σε διέπουν γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να συγκρουστείς μετωπικά με συνεργάτες ή το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δονεί για τα καλά την καθημερινότητα καθώς δεν αποκλείεται να φέρει μία καινούργια πραγματικότητα στη δουλειά που να ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα στα οποία είσαι συνηθισμένος. Η ένταση που δημιουργείται είναι μεγάλη και θα πρέπει να διαχειριστείς την κάθε κατάσταση με ψυχραιμία καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα του συναδελφικού σου περιβάλλοντος δημιουργώντας δυσάρεστο κλίμα στη δουλειά. Εκμεταλλεύσου αυτή την ιδιαίτερα έντονη συγκυρία για να μπορέσεις να κάνεις και εσύ ο ίδιος αλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις, μην περιμένοντας από τους άλλους να δρομολογήσουν τα γεγονότα βάσει των δικών τους αναγκών.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30.08 δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οι νέες γνωριμίες αυτές θα έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να σηματοδοτήσουν ριζικές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσεις για να σου δώσουν την ευκαιρία να επιτύχει στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει. Ο έρωτας κυριαρχεί, το ίδιο όμως και η ένταση, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να παραμερίσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο με το ταίρι, πιθανή νέα γνωριμία ή τους συνεργάτες σου.

2ο δεκαήμερο

Στις 01.08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα εκτοξεύει τον εκνευρισμό και το άγχος στα ύψη καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές στο καθημερινό πρόγραμμα και στη δουλειά που μπορεί να σε βγάλουν από τα συνηθισμένα με απότομο τρόπο. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι ήρθε η ώρα να κάνεις τη δική σου αλλαγή καθώς διαφορετικά θα σου επιβληθούν και μπορεί να μη σου αρέσουν καθόλου. Οι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους δεν αποκλείονται καθώς εντείνονται οι διαφωνίες για τη διαχείριση θεμάτων, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο στον επιτύχεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Στις 07.08 ο Δίας στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς σε ότι αφορά επαγγελματικούς στόχους μπορεί να έχεις καθώς τον προηγούμενο καιρό φαίνεται να τους επεξεργαζόσουν αλλά να μην έκανες κινήσεις. Οι ευκαιρίες που σου δίνονται είναι πολλές, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε αμετροέπεια και λανθασμένες συμπεριφορές, γι’ αυτό καλά θα κάνει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να είσαι ρεαλιστής και να μην βάζεις στόχους που είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Πιθανές γνωριμίες επαγγελματικό επίπεδο να φανούν άκρως ευνοϊκές για την προσωπική σου εξέλιξη.

3οδεκαήμερο

Στις 15.08 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν σε εργασιακό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να βιώσεις μοναδικές στιγμές ερωτικού πάθους και ρομαντισμού με το ταίρι σου, κάτι όμως που έρχεται σε αντιδιαστολή με αγγαρείες που πιθανά έχεις αναλάβει και σε αγχώνουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε πιθανό παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει στη δουλειά και θα σε ταράξει, θα πρέπει να αντιληφθείς ότι οι ισορροπίες που πρέπει να κρατήσεις είναι επιτακτική ανάγκη και να μην μπεις σε διαδικασία σύγκρουσης αφού δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει.

Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 18.08 αυξάνει κατακόρυφα τις εργασιακές υποχρεώσεις, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος για να ανταποκριθείς σε όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλό είναι να επιδιώξεις να βάλει κάποιο είδος άσκησης γυμναστικής στη ζωή σου αφού είναι επιτακτική ανάγκη να εκτονώσεις την ένταση και τη νευρικότητα που μπορεί να βιώνεις. Είναι αλήθεια ότι η εργατικότητα που σε διακρίνει θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία σου στη δουλειά καθώς είναι πολλοί αυτοί που θα σε εμπιστευτούν για την αποτελεσματικότητα σου.

ΠΗΓΗ: myastro.gr