Κριός

Δεν είναι κακό να αναζητήσετε την προσοχή αλλά και την αποδοχή και αναγνώριση των γύρω σας. Θέλετε να ξαναβγείτε στο προσκήνιο και μια καλή κουβέντα θα σας δώσει πίσω την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.



Ταύρος

Η ένταση όχι μόνο δεν λείπει, αλλά δεν λέει και να φύγει. Ο Ιούλιος σας πίεσε, σας καταπίεσε και σας περικύκλωσε. Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου δεν δίνουν ανεμελιά, αλλά δίνουν τουλάχιστον μεγαλύτερη υπομονή.



Δίδυμοι

Είναι γνώριμο συνήθειο σας να κάνετε τα στραβά μάτια για να αποφύγετε τους καυγάδες. Ενώ σας ξεκουράζει αυτό, σας απομακρύνει από την πραγματικότητα αλλά και από τους γύρω σας.



Καρκίνος

Η έλευση του νέου μήνα σας έχει δώσει πίσω το χαμόγελο στα χείλη σας! Δεν μπορείτε να πείτε κάπως καλύτερα κυλά η καθημερινότητα και εσείς ακόμα τρίβετε τα μάτια σας. Απολαύστε υπεύθυνα!



Λέων

Ακόμα δεν λέτε να συνέλθετε από το ανελέητο κυνηγητό του Ερμή μέχρι το τέλος του Ιουλίου! Η αλήθεια είναι βεβαίως πως μπορεί να πέρασε ο μεγάλος όγκος δυσαρέσκειας, άφησε πίσω όμως υποχρεώσεις.



Παρθένος

Ο Αύγουστος σαν μήνας δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος θα είναι όμως αρκετά εσωστρεφής. Θα έχετε και εσείς παρατηρήσει πως δεν θέλετε και πολλά – πολλά με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν.



Ζυγός

Καλώς τα δεχτήκατε! Ο Ερμής καταφθάνει περιχαρής στο ζώδιο σας και σας προσκαλεί σε πνευματικές αναζητήσεις, εσωστρέφεια, αλλά και πολλά νέα άγχη!



Σκορπιός

Υποχρεώσεις, οικογενειακά βάρη και κοινωνικές συναναστροφές που δεν μπορείτε να αποφύγετε σας έχουν κουράσει. Ειδικά τώρα που αναζητάτε πιο πολύ από ποτέ την μοναξιά και την ξεκούραση σας.



Τοξότης

Τοξότες δώστε προσοχή! Μην νομίζετε κάθε φορά που συμβαίνει κάτι αυθόρμητο, καλό ή κακό, πως πρέπει να αντιδράσετε. Κάποια πράγματα απλά συμβαίνουν, δεν χρειάζεται να έχετε την απάντηση και τον έλεγχο σε όλα.



Αιγόκερως

Τον Ιούλιο όχι μόνο ατροφήσατε συναισθηματικά, αλλά μπορεί και να βρεθήκατε και στο ταπεινό σημείο. Ευτυχώς ο Ποσειδώνας έρχεται να σας ανεβάσει, γιατί παρατράβηξε αυτό το αστείο!



Υδροχόος

Η πραγματικότητα σας έχει προσγειώσει στην γη. Όμως πως μπορεί ένα ζώδιο του αέρα να μην πετάει; Σωστά; Μπορεί οι μέρες αυτές να μην είναι ιδανικές, εσείς όμως δεν θα σταματήσετε να κάνετε όνειρα!



Ιχθύς

Έχετε υποσχεθεί σε πολλούς και τρέχετε να προφτάσετε. Μήπως να σταματήσετε για ένα δευτερόλεπτο και να πάρετε μια ανάσα; Έχετε χάσει τον εαυτό σας με όλο αυτό το τρέξιμο.