Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019, και μας ενημερώνει ότι η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, ανανεώνει σχέσεις και ευνοεί τα ζώδια του αέρα των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και θα βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα με συναισθηματικούς δεσμούς και κοινούς στόχους. Ίσως ένα νομικό θέμα σας απασχολήσει, χωρίς βέβαια να βρεθούν άμεσα λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα βάλετε σειρά σε θέματα εργασιακά, αλλά μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε ένα διάλειμμα από το εξαντλητικό πρόγραμμα του Χειμώνα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε σε μία πολύ θετική μέρα, όπου θα μπορέσετε να κάνετε κάποιους προγραμματισμούς, όπου αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία σημαντική εύνοια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να γευτείτε νέες καταστάσεις, που φοβάστε να πλησιάσετε. Η οικογένεια θα είναι δίπλα σας και θα υπάρξουν όμορφες στιγμές που πρέπει να ζήσετε.

ΛΕΩΝ
Είναι μία αρκετά αισιόδοξη και χαρούμενη μέρα για σας Λιονταράκια, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου. Θα προσπαθήσετε να βάλετε νέους στόχους και μάλλον η μέρα σας, θα είναι μέσα στην απόλυτη εγρήγορση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα έχετε μία εναρμόνιση και καλό συντονισμό με θέματα που αφορούν τις ανάγκες σας και την προσωπική σας ασφάλεια. Επίσης θα έχετε έμπρακτα μία ουσιαστική επιστροφή, προσώπου από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο ενεργούς σε συναισθηματικά θέματα, όπως επίσης θα γοητεύσετε και θα έχετε με το μέρος σας άτομα που χρειάζεστε για την επαγγελματική σας άνοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα έχετε ισχυρή διαίσθηση και θα μπορέσετε να αποφύγετε τις κακοτοπιές που υπάρχουν. Οι λύσεις στα διάφορα θέματα που σας απασχολούν τις τελευταίες μέρες, θα βρεθούν χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θετικές αλλαγές θα συμβούν σήμερα στην ζωή σας, ενώ οι φίλοι που θα σας πλαισιώνουν, θα σας δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους. Γενικά οι κοινωνικές σας σχέσεις, θα χαρακτηρίζονται από ενθουσιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα μπορέσετε να κερδίσετε χαμένα εδάφη που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Η οικογένεια και τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, θα στηρίξουν τις αποφάσεις που θα πάρετε, ακόμη και αν είναι διαφορετικές οι δικές τους επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αντιδράσεις σας θα είναι πολύ θετικές, απέναντι σε καταστάσεις και θέματα που θα προκύψουν. Είναι μία εξαιρετική μέρα για να βάλετε νέους στόχους, ιδίως εσείς που ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι σήμερα μία αρκετά πολύπλοκη μέρα για σας, που τελικά θα μπορέσετε να καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε, αν επιμένετε αρκετά και δεν παρατήσετε τα όπλα. Ένα οικονομικό θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.