ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να αναγνωρίσετε τα σωστά άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις επαφές αλλά και τις βοήθειες που μπορούν να σας δώσουν τώρα. Θα αποκομίσετε αρκετά οφέλη αν αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Χωρίς να το καταλάβετε η καλή σας εικόνα και η αναγνώρισή σας από το περιβάλλον, διαμορφώνει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κατακτήσετε την επιτυχία. Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας για να αλλάξετε και διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επαγγελματική ζωή αλλά και τα οικονομικά σας δείχνουν να απογειώνονται. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία, είναι η υιοθέτηση μιας νέας στάσης ζωής από σας. Προετοιμαστείτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που αφορούν τον οικογενειακό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δημιουργικές εμπνεύσεις θα βρουν καινούρια σημεία εφαρμογής. Οι εξελίξεις θα σας σπρώξουν σε νέες κατακτήσεις και αναζητήσεις. Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες.

ΛΕΩΝ: Θα κάνετε αρκετές επαφές και συζητήσεις που θα αφορούν καινούργια επαγγελματικά σχέδια. Νομικά θέματα που θα σχετίζονται με το σπίτι θα σας απασχολήσουν έντονα. Υποχωρήστε με διπλωματικό τρόπο όταν πρέπει και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα και επιβάλλεται να διαφυλάξετε τις συνεργασίες και το καλό σας όνομα. Εάν δεν περιορίσετε την ανησυχία σας για το αύριο, δε θα χαρείτε ούτε μια στιγμή του σήμερα.

ΖΥΓΟΣ: Η αλλαγή πλεύσης στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί συναλλαγές και συμφωνίες που πιθανόν να έχουν και νομικό χαρακτήρα. Ίσως προκύψει και ένα επαγγελματικό ταξίδι. Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονοι προβληματισμοί και ανταλλαγές απόψεων θα διαμορφώσουν την προσωπικότητά σας και θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας σε λάθη που έχουν γίνει και πλέον δε διορθώνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εξέλιξη σας και νέες συνειδητοποιήσεις θα αποτελέσουν τις νέες παραμέτρους που θα στηριχτεί η επαγγελματική σας ανέλιξη. Μην αντισταθείτε στις προσπάθειες κάποιων να σας προσεγγίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές επαφές και συζητήσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας, ενώ τα αισθηματικά σας αρχίζουν και πάλι να αναζωπυρώνονται. Απ’ το να αντιδράτε απότομα, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας γνωρίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις προβάλλοντας νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Δείξτε τη δημιουργικότητάς σας κάνοντας αναμόρφωση στο χώρο σας. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείτε πίεση σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν.

ΙΧΘΥΣ: Αρχίστε να βλέπετε αλλιώς τις καταστάσεις που υπάρχουν και θα διαπιστώσετε ότι σας ανοίγονται νέες προοπτικές. Δείξτε λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραπονεθείτε για τα αποτελέσματα αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.newsbreak.gr/ellada/ta-zodia-simera-triti-6-aygoystoy/#ixzz5vnJhmzcV