γργρερερε
Lifestyle

Η ανάρτηση του Αλέρτα μετά την καταγγελία 19χρονου για τον Μποτρίνι

Ο γνωστός pastry chef μίλησε για τη δική του εμπειρία όταν ήταν μαθητευόμενος: Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι MasterChef και μοντάζ.

Με αφορμή τις καταγγελίες του 19χρονου σπουδαστή που έκανε πρακτική άσκηση στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι και ισχυρίζεται πως υπέστη βασανιστήρια για να… μάθει να μαγειρεύει ο Διονύσης Αλέρτας τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Ο γνωστός pastry chef, μιλώντας για τη δική του εμπειρία όταν ήταν εκείνος μαθητευόμενος, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Στην πρώτη πρακτική μου σαν μάγειρας (2 χρόνια ήμουν ήδη βοηθός σε ζαχαροπλαστείο), έφυγα με εγκαύματα στα χέρια από τα λάδια που έσκαγαν από τα τηγάνια, εγκαύματα από τις μαντεμένιες κατσαρόλες που έμπαιναν στους φούρνους, ένα δάχτυλο μικρότερο από κόψιμο στη ζαμπονομηχανή και κοψίματα βαθιά από μαχαίρια. Αλλά εμείς ήμασταν άτυχοι γιατί ούτε το επάγγελμα είχε γίνει τόσο γνωστό λόγο τηλεόρασης, αλλά δεν υπήρχε και το λαϊκό δικαστήριο του FB και τα τόσα site να ασχοληθούν μαζί μας… Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι MasterChef και μοντάζ».

TAGS: