Με την οικογένεια και φίλους απολαμβάνει τις διακοπές και τις βουτιές του στην Ισπανία ο θρυλικός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ρονάλντο Λίμα, που το ταλέντο του τού χάρισε το παρατσούκλι «φαινόμενο.

Ο Ρονάλντο έχει τέσσερα παιδιά με τις συντρόφους του και το 2010 προχώρησε σε βασεκτομή για να «κλείσει το εργοστάσιο» της τεκνοποίησης, όπως είχε πει.

Μαζί του ήταν η νέα του σύντροφος Σελίνα Λοκς και τα παιδιά του. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από περίπου δύο δεκαετίες και έπειτα από πολλούς τραυματισμούς.

Ο Ρονάλντο μοιράζεται τον γιο Ρόναλντ, 19 ετών, με την πρώτη του σύζυγο Milene Domingues, τις κόρες Μαρία Σοφία, 10 και τη Μαρία Αλίκη, εννέα, με την πρώην αρραβωνιαστικιά Maria Beatriz Antony και τον 14χρονο γιο Αλέξανδρο με τον πρώην φίλη του Michele Umezu.

Στα τέλη του 2010 αποκάλυψε ότι είχε υποβληθεί σε μια αγγειεκτομή για να «κλείσει το εργοστάσιο» αφού πλέον είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Σε συνέντευξή του στην Financial Times νωρίτερα φέτος, δήλωσε ότι θα μπορούσε ακόμα να αποκτήσει παιδιά καθώς είχε καταψυξει το σπέρμα του, δηλώνοντας: «Έχω μερικά παιδιά στον πάγο, αρκετά για να φτιάξεις μια ποδοσφαιρική ομάδα».

Ο Ρονάλντο και η νέα φίλη του Celina Locks πιστεύεται ότι έχουν αρχίσει τον δεσμό τους από τις αρχές του 2015, με το μοντέλο να μοιράζεται περιστασιακά μαζί του φωτογραφίες ως ζευγάρι στα κοινωνικά μέσα.

Ο Ρονάλντο, ο οποίος έχει βραβευτεί τρεις φορές ως ο καλύτερος παγκόσμιος παίκτης από την FIFA, είχε δηλώσει σε συνέντευξη τύπου το 2015 για την αποχώρησή του από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες:

«Αυτό δεν είναι εύκολο γιατί αγαπώ να παίζω, αγαπώ το ποδόσφαιρο, αυτό ήταν σε όλη μου τη ζωή η μεγάλη μου αγάπη. Όταν αποχώρησα, σταμάτησα να παίζω εξαιτίας του σώματός μου, από τους πόνους των τραυματισμών.