Για τον θρησκευτικό τους γάµο ετοιµάζονται πυρετωδώς ο γνωστός επιχειρηµατίας Νίκος Κριθαριώτης και η καλλονή σύζυγός του, Ναστάζια ∆αρίβα.

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», ο γάµος του λαµπερού ζευγαριού θα πραγµατοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεµβρίου στο «νησί των ανέµων». Συγκεκριµένα, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τον γάµο στο γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου «Santa Marina», στην περιοχή του Ορνού.
Το Μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησάκι που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση για τους λαµπερούς προσκεκληµένους σε έναν από τους χώρους του «Santa Marina».

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν το ζευγάρι και τις προετοιµασίες τους, η Ναστάζια ∆αρίβα αναµένεται να κλέψει τις εντυπώσεις µε το νυφικό της, αφού θα το επιµεληθεί η αδελφή του γαµπρού, η διεθνούς φήµης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη.

Αλλωστε, η Ναστάζια φηµίζεται για το γούστο της, καθώς ασχολείται µε τον χώρο της µόδας, αφού η ίδια είναι σχεδιάστρια υποδηµάτων και αξεσουάρ.
Όσον αφορά τον γαµπρό, που, εκτός από επιχειρηµατίας, είναι γνωστό ότι ασχολείται και µε τον σχεδιασµό ρούχων, αφού «φτιάχνει τα καλύτερα κοστούµια της πόλης», όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, για την πιο σηµαντική µέρα της ζωής του λέγεται ότι θα επιλέξει ένα all time classic κοστούµι.
Το τελευταίο διάστηµα ο Νίκος και η όµορφη σύντροφός του είναι αφοσιωµένοι στις γαµήλιες προετοιµασίες και τις λεπτοµέρειές τους, καθώς επιθυµία τους είναι να είναι τα πάντα έτοιµα στην ώρα τους.

Μάλιστα, ήδη δηµοσιεύθηκε η αναγγελία του γάµου τους σε µεγάλη αθηναϊκή εφηµερίδα, σύµφωνα µε την οποία: «Ο Νικόλαος Κριθαριώτης, γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Βουλιαγµένης Αττικής, γιος του ∆ηµητρίου και της Ελισσάβετ, το γένος Μητσού, και η Αναστασία ∆αρίβα, γεννηθείσα εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Βουλιαγµένης Αττικής, κόρη του Νικολάου και της Μαρίας, το γένος Παπατζιµοπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στη Μύκονο Κυκλάδων».

*Δημοσιεύθηκε στο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 17/8