Ο γάµος της χρονιάς είναι πια γεγονός. Η κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη, η καταξιωµένη πλέον σχεδιάστρια κοσµηµάτων Αναστασία Καίσαρη, θα ενωθεί µε τα ιερά δεσµά του γάµου µε τον εκλεκτό της καρδιάς της και επιχειρηµατία, Thomas Persy. Μάλιστα, το ζευγάρι, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», θα κάνει δύο γάµους, έναν θρησκευτικό και έναν καθολικό.

Ο θρησκευτικός θα πραγµατοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεµβρίου στον Αγιο ∆ηµήτριο στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ µία ηµέρα πριν, στις 29, θα γίνει ο καθολικός στην καθολική εκκλησία του Αγίου ∆ιονυσίου στο κέντρο της Αθήνας.

Η Αναστασία, που φηµίζεται για το γούστο της, θα αναθέσει τη σχεδίαση του νυφικού της στη διεθνούς φήµης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, µε την οποία, άλλωστε, έχουν και προσωπική σχέση. Οσον αφορά τις µποµπονιέρες, θα τις επιµεληθεί η ίδια η Αναστασία, αφού είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά να κάνει. Μετά τον γάµο θα ακολουθήσει δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσµένους, αφού αναµένεται να δώσουν το «παρών» πρόσωπα του εφοπλιστικού, του επιχειρηµατικού, του πολιτικού και του καλλιτεχνικού κόσµου.

Τo ζευγάρι γνωρίστηκε µέσω της Αλεξάνδρας Οικονόµου και του συζύγου της, Noach Vander Beken, που είναι πολύ καλοί φίλοι της Αναστασίας. O γαµπρός κατάγεται από πολύ καλή οικογένεια του Βελγίου, σπούδασε Αρχαιολογία και δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις της εταιρείας LVMH. Από την πρώτη στιγµή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας, αφού ο επιχειρηµατίας εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία και τον χαρακτήρα της και εκείνη από την προσωπικότητά του.

∆εν άργησε, λοιπόν, να εξελιχθεί το ειδύλλιο, να έρθει η συγκατοίκηση στο κέντρο της Αθήνας και, φυσικά, η πρόταση γάµου. To λαµπερό ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη δηµόσια κοσµική εµφάνισή του στα Mad About Arts by Campari, τον νέο θεσµό του Mad και του Campari, που πραγµατοποιήθηκε για πρώτη χρονιά, αναδεικνύοντας και τιµώντας Ελληνες δηµιουργούς και καλλιτέχνες, στο Κτίριο 56 στον «Ελληνικό Κόσµο». Τη συγκεκριµένη ηµέρα η Αναστασία Καίσαρη είχε πάρει το βραβείο στην κατηγορία «Fashion», αφού φηµίζεται για τις εκπληκτικές δηµιουργίες της, που έχουν γίνει η απόλυτη µόδα στον χώρο του κοσµήµατος.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ το Σάββατο 24/8