Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της τηλεόρασης, η καταξιωμένη δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο «πρωινό» του Αντέννα με την Φαίη Σκορδά και ο εμπειρος δημοσιογράφος που δουλεύει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πήραν τη μεγάλη απόφαση και ο γάμος θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου στο Κτήμα 28 στις 16:00 το απόγευμα.
Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η τραγουδίστρια Χρύσπα και ο κολλητός του γαμπρού Ντίνος Μαργώνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πανέμορφη δημοσιογράφος έχει επιλέξει να φορέσει για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της μια δημιουργία της ισραηλινής σχεδιάστριας Ρίκι Νταλάλ, ενώ ο γαμπρός θα αφεθεί στα μαγικά χέρια του έλληνα σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλο.
Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το Πάσχα, ήδη μένουν μαζί στα δυτικά προάστια και πλέον ετοιμάζονται για το πιο σημαντικό βήμα της ζωής τους. Δείτε το προσκλητήριο του γάμου:
Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το Πάσχα, ήδη μένουν μαζί στα δυτικά προάστια και πλέον ετοιμάζονται για το πιο σημαντικό βήμα της ζωής τους.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.