Αφού ο Νεϊμάρ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες περί βιασμού, το Netflix αποφάσισε να επαναφέρει τις κομμένες σκηνές με τον ποδοσφαιριστή στη σειρά La Casa de Papel.  Συγκεκριμένα, είχε παίξει στο 6ο και 8ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς που σπάει τα ταμεία. Την επιστροφή του στο Casa de Papel ανακοίνωσε ο ίδιος ο αθλητής μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media.

 Ο ίδιος έγραψε: «Πραγματοποίησα το όνειρό μου να πάρω μέρος στην αγαπημένη μου σειρά. Και τώρα μπορώ να μοιραστώ τον Joao με όλους σας! Σε ευχαριστώ Casa de Papel». Ο παίκτης της PSG ενσαρκώνει έναν μοναχό με το όνομα Joao και εμφανίζεται σε δύο επεισόδια.

Τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ έκανε η είδηση ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε δεχτεί κατηγορίες από συμπατριώτισσά του για βιασμό σε ξενοδοχείο του Παρισιού τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο, στις αρχές του Αυγούστου η υπόθεση έκλεισε οριστικά. Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες καθώς ο δικαστής του Σάο Πάουλο αποφάσισε την αθώωσή του εφόσον δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία.