Εκτός από ένας επιτυχημένος τραγουδιστής, είναι και πατέρας πέντε παιδιών. Μάλιστα, ο δεύτερος κατά σειρά, ο Αντώνης, εργάζεται κοντά του.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην οικογένεια του.

«Πάντα είχα αγάπη και διάθεση να κάνω τα πάντα για τα παιδιά μου, αλλά δεν υπήρχε ποτέ αρκετός χρόνος για να είμαι και καλός πατέρας με την έννοια ότι θα είμαι συνέχεια από πάνω. Η φύση της δουλειάς μας είναι τέτοια, που δεν μπορούμε δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια», λέει με ειλικρίνεια.

Το φθινόπωρο ξεκινάει εμφανίσεις, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα νέο τραγούδι, το οποίο έγραψε ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής.

«Μέσα Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβρη, θα είμαι στο Club 22. Μαζί μου θα είναι η Αγγελική Ηλιάδη και ακόμα ένα πρόσωπο-έκπληξη, αρσενικού γένους.

Όσον αφορά τη νέα κυκλοφορία που ετοιμάζω, πριν από 10 χρόνια μου είχε δώσει ο Αντώνης Βαρδής ένα τραγούδι.

Πρόκειται για μια εξαιρετική μπαλάντα, την οποία, αν και την είχαμε ετοιμάσει, δεν κυκλοφόρησε τότε, διότι προέκυψε μια ολοκληρωμένη δουλειά του Μάριου Τόκα και δεν μπορούσε να συμπεριληφθεί και αυτό μέσα. Θεωρώ πως ήρθε η στιγμή και αποφάσισα να το βγάλω μέσα στο φθινόπωρο.

Πρέπει να πατάμε στα πόδια μας, να είμαστε οι ίδιοι ικανοί να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με όλες τις δυσκολίες, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να είμαστε λογικοί, ταπεινοί.

Και το πιο σημαντικό: Να παίρνουμε δύναμη από κάτι πολύ πιο δυνατό από εμάς. Πρέπει να πιστεύουμε σε μία ανώτερη δύναμη, για να μας κρατάει γεμάτους και ευτυχισμένους».