Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισµούς και αυτό το καλοκαίρι. Πολλά διάσηµα πρόσωπα από την εγχώρια και διεθνή σοουµπίζ έκαναν την εµφάνισή τους στα σοκάκια, αλλά και στις κοσµοπολίτικες παραλίες του νησιού. Ανάµεσά τους και οι καυτές παίκτριες από το «Power of love», το «My style rocks», το «Survivor», αλλά και το «GNTM», οι οποίες «παρέλασαν» στο νησί, µαγνητίζοντας τα βλέµµατα µε τα κορµιά τους, όπως γράφει το «Secret».

GNTM: Η Μέγκι Ντρίο έγινε γνωστή µέσα από τη συµµετοχή της στο «Greece’s Next Top Model» και η παρουσία της στο ριάλιτι µόδας µόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. To µοντέλο ταξίδεψε στη Μύκονο και απόλαυσε στιγµές χαλάρωσης, ποζάροντας µε το µαγιό της.



Η Ροζάνα Κουτσούκου ή, αλλιώς, «ηλιαχτίδα», όπως την αποκαλούσε ο ∆ηµήτρης Σκουλός, έβαλε το µαγιό της και ξεχύθηκε στις παραλίες.

POWER OF LOVE: H Στέλλα Μιζεράκη λίγο καιρό µετά τον ξαφνικό θάνατο του συντρόφου της, Πάνου Ζάρλα, επέλεξε τη Μύκονο για διακοπές, «σκορπώντας» απανωτά εγκεφαλικά µε το µικροσκοπικό µπικίνι της.

Στην παρέα της σέξι Kρητικιάς ήταν και η Κυριακή Τσανικίδου, συνοδευόµενη από τον αγαπηµένο της, Σωκράτη Ελ Γκαµάλι, που γνωρίσαµε µέσα από το ίδιο ριάλιτι.

Η Βίβιαν Τσιµίλα -όλοι θυµόµαστε την επεισοδιακή σχέση της µε τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη στο «Power of love» αλλά και τον θυελλώδη έρωτά της µε τον Κώστα, τον γνωστό «φούρναρη»- επισκέφθηκε την παραλία του Ορνού για να κάνει τις βουτιές της, φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό µαγιό.

Η Ρεγγίνα Γκαϊνά, λίγες ηµέρες µετά το τέλος του παιχνιδιού, έφτιαξε βαλίτσες και αναχώρησε για τη Μύκονο. Η Ζένια Σολδάτου πέρασε ξέγνοιαστες στιγµές στο ίδιο νησί και οι θαυµαστές της «παραληρούσαν» από τις πόζες µε µαγιό που αναρτούσε στα social media.

MY STYLE ROCKS: Στη Μύκονο βρέθηκαν και οι πρώην παίκτριες του ριάλιτι µόδας του ΣΚΑΪ. Η Ιωάννα Τούνη δεν σταµατούσε να «βάζει» φωτιά στις παραλίες.


Η Ιωάννα Σιαµπάνη, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει στο ριάλιτι από την πρώτη κιόλας στιγµή, άφησε τους λουοµένους στον Ορνό άφωνους.


Η Εύα Μπάση θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του «My style rocks», ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τελικά την πρώτη θέση. Η µελαχρινή καλλονή ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από το «νησί των ανέµων», κλέβοντας τις εντυπώσεις µε την καλλίγραµµη σιλουέτα της.



Η πρώην παίκτρια του «My style rocks» Σπυριδούλα Ρόκοµου κάνει διακοπές επίσης στο «νησί των ανέµων». Το όµορφο µοντέλο είναι λάτρις των social media και κυρίως του Facebook και του Instagram.  Η Σπυριδούλα Ρόκοµου ανήρτησε φωτογραφίες της από το όµορφο Κυκλαδονήσι και έκανε τον αντρικό πληθυσµό να παραληρεί µε τη σέξι παρουσία της.

SURVIVOR: Στο διάσηµο νησί των Κυκλάδων έδωσε το «παρών» και µία από τις διαγωνιζόµενες που γνωρίσαµε µέσα από τη συµµετοχή της στο «Survivor 2». Ο λόγος για την αθλήτρια του βόλεϊ Βιργινία ∆ικαιούλια, η οποία πριν από λίγες ηµέρες εθεάθη στην παραλία του Ορνού απολαµβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.