Μία από αυτές είναι αυτή του ταλαντούχου Αντώνη Ρέµου, που θα κάνει µία ξεχωριστή εµφάνιση στις 11 Νοεµβρίου στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο πλευρό του διάσηµου πιανίστα Guy Manoukian. Ο τραγουδιστής τον χειµώνα θα εµφανιστεί στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο «Πύλη Αξιού», έχοντας κοντά του τους Imam Baildi και τον γνωστό D.J. Αντώνη ∆ηµητριάδη.

Ο φετινός χειµώνας ξεκινά νωρίς, µε το «Romeo Club» να κάνει πρεµιέρα απόψε µε τον Θοδωρή Φρέρρη.

Μία ηµέρα νωρίτερα, την Παρασκευή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε φαντασµαγορική πρεµιέρα στο «Fantasia Live». Ο τραγουδιστής, ύστερα από µια επιτυχηµένη περιοδεία, όπου ταξίδεψε σε Ελλάδα και Κύπρο, µε χιλιάδες θεατές να δίνουν δυναµικά το «παρών» σε κάθε sold-out εµφάνισή του, συνεχίζει τις επιτυχηµένες εµφανίσεις του στο «Fantasia» κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Στο πλευρό του, αυτήν τη φορά, θα βρίσκονται ο Stan και η Ηβη Αδάµου.

Τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάµεις τους και από τις 20 Σεπτεµβρίου υπόσχονται το πιο λαϊκό, κεφάτο και µοντέρνο πρόγραµµα διασκέδασης που έχει παρουσιαστεί µέχρι σήµερα, στο «North Live Stage». Ο διαχρονικός διασκεδαστής Λευτέρης Πανταζής, ο µοναδικός Πάνος Καλλίδης, ο ταλαντούχος Θάνος Πετρέλης και ο αγαπηµένος της νεολαίας ράπερ Tus έχουν αποδείξει µε τη µουσική τους πορεία, χρόνια τώρα, πως έχουν τα «όπλα» να εκτοξεύσουν το κέφι στα ύψη.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ. Η συνταγή ήταν ιδανική και επιτυχηµένη, γι’ αυτό και συνεχίζει. Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στο «Estate Athens Club Γκάζι» για ακόµα µία σεζόν µαζί µε τον Στέλιο Ρόκκο. Οι δυο τους πέρυσι αποθεώθηκαν από τον κόσµο, ενώ συνέχισαν και κοινές εµφανίσεις ανά την Ελλάδα µε µεγάλη επιτυχία. Αυτήν τη φορά, θα µπει µια γυναίκα ανάµεσά τους, αφού στο σχήµα θα προστεθεί και η Ελενα Παπαρίζου.

Στο γνώριµο στέκι της αθηναϊκής νύχτας, το «Κέντρο Αθηνών», ο Νίκος Οικονοµόπουλος θα δώσει για ακόµα µία χρονιά τον καλύτερό του εαυτό. Ο αγαπηµένος τραγουδιστής µαζί µε την Josephine, τον Αναστάσιο Ράµµο και µια παρέα ταλαντούχων τραγουδιστών θα χαρίσουν στον κόσµο ένα ξεχωριστό πρόγραµµα, µε τη διασκέδαση να φτάνει στα ύψη, αφού ο Νίκος Οικονοµόπουλος τα τελευταία χρόνια σηµειώνει τεράστια επιτυχία.

Αλλαγή στέγης για τον Γιώργο Σαµπάνη, που, έπειτα από χρόνια παραµονής στο «Acro», µετακοµίζει στο «Φωταέριο» και ολοκληρώνει, έτσι, τη συνεργασία του µε τον Ηλία Μαροσούλη. Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός θα εµφανιστεί µαζί µε την Καίτη Γαρµπή σε ένα... ανατρεπτικό σχήµα!

Η Πέγκυ Ζήνα ετοιµάζεται να επιστρέψει στην Aθηνα ϊκή διασκέδαση δυναµικά, έχοντας ολοφάνερα λείψει πολύ. Η επιστροφή της θα γίνει µε την ίδια εξολοκλήρου στο τιµόνι του προγράµµατος, που θα χαρίσει στο κοινό µια µοναδική σεζόν, επιτυχηµένη και πάλι. Η δηµοφιλής τραγουδίστρια επιστρέφει στο «Φως» στην Ιερά Οδό στο Γκάζι. Επειτα από µια µεγάλη περίοδο και µε τεράστιες συνεργασίες, κάνει στροφή και φέτος θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό, πιο παρεΐστικο πρόγραµµα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που έχει ταυτιστεί µε τέτοια projects.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. Θα ενωθούν για να φέρουν τα πάνω κάτω στην ελληνική διασκέδαση. Ο Βασίλης Καρράς και ο Γιάννης Πλούταρχος θα συνεργαστούν στο «Gazi Live» και θα μας χαρίσουν μια συνεργασία που βλέπουμε για πρώτη φορά στα χρονικά, καθώς οι δυο τους δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στην πίστα. Μαζί θα κάνουν την τρίτη χρονιά του κέντρου την πιο δυναμική και ξεχωριστή από όλες.

Συζητήσεις για να εµφανιστεί στο «Acro» κάνει η ∆έσποινα Βανδή, η οποία θα διαδεχτεί τον Γιώργο Σαµπάνη, αν τελικά συµφωνήσει µε τον επιχειρηµατία Ηλία Μαροσούλη. Η τραγουδίστρια ήδη συνεργάζεται µε τον Οµιλο Μαροσούλη - Κοτταρίδη µε µεγάλη επιτυχία, καθώς οι τελευταίοι είναι οι ιδιοκτήτες του θεάτρου στο Αλσος, όπου παρουσιάζεται ήδη.

Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Σταµάτης Γονίδης θα εµφανίζονται την ερχόµενη χειµερινή σεζόν στη σκηνή του «Βοτανικού». Οι µεγάλες διαδροµές των δύο καλλιτεχνών συναντώνται για πρώτη φορά στο αγαπηµένο στέκι.

Με τη µοναδική σκηνική της παρουσία και τις δυνατές της ερµηνείες, η Αννα Βίσση επέστρεψε, για πέµπτη συνεχόµενη χρονιά, στο «Hotel Ερµού». H απόλυτη Ελληνίδα σταρ θα ξεσηκώσει το κοινό µε τον δικό της, µοναδικό τρόπο, µέσα από ένα πολύωρο, φαντασµαγορικό πρόγραµµα.

Ολοκλήρωσε τις εµφανίσεις του στο «Ποσειδώνιο» ο Πάνος Κιάµος, ο οποίος την επόµενη σεζόν θα συνεργαστεί µε τις επιχειρήσεις Μαροσούλη, ενώ τις επόµενες µέρες θα ανακοινωθεί και η «στέγη» που θα τον φιλοξενήσει.

Όσο για το «Ποσειδώνιο», τη νέα χειµερινή σεζόν θα υποδεχτεί τον Μάκη ∆ηµάκη και τη Χρύσπα. Το «Εναστρον» παρουσιάζει το λαϊκό σχήµα Πάολα - Κουρκούλη και αναµενόµενα η νυχτερινή διασκέδαση παίρνει φωτιά.

Η Πάολα, ύστερα από µια σεζόν στο πλευρό του Νότη, επιστρέφει στο νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς στο Γκάζι για τον χειµώνα 2019-2020. Στο πλευρό της κορυφαίας τραγουδίστριας θα είναι ο Νίκος Κουρκούλης και ένα σχήµα µε νέους καλλιτέχνες που θα πλαισιώνουν τους δύο κορυφαίους οικοδεσπότες.

Ο ∆ιονύσης Σχοινάς θα εµφανίζεται στο νέο «Akanthus VOX» στην Ιερά Οδό, για δεύτερη συνεχόµενη χρονιά.

 Πιστές στο «Box» παραµένουν οι «Μέλιsses», που θα εµφανιστούν τον χειµώνα 2019-2020 στον χώρο που τους ταιριάζει απόλυτα. Μαζί µε το συγκρότηµα θα εµφανίζεται η εντυπωσιακή Τάµτα.

Στο νυχτερινό κέντρο «Teatro Music Hall» θα τραγουδήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται µονίµως µε τον επιχειρηµατία που έχει στην ιδιοκτησία του τον συγκεκριµένο χώρο, τον Κώστα Μπερτάκη. Μαζί της στην πίστα του «Teatro» θα εµφανιστεί ο πολυτάλαντος νέος καλλιτέχνης Πέτρος Ιακωβίδης, που τα τελευταία χρόνια την ακολουθεί σε πολλές µουσικές εµφανίσεις της.