Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας, που μας πέρασε, υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι!

«Δεν υπάρχουν λόγια γι’αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά και με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ’αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ» είχε αναφέρει σε post που έκανε η Ελένη Χατζίδου αμέσως μετά την γέννηση της μικρής της κόρης!

Ενώ ένα εξίσου τρυφερό μήνυμα ανάρτησε και ο μπαμπάς, Ετεοκλής Παύλου, δηλώνοντας πόσο πολύ αγαπά την σύζυγό του Ελένη αλλά και το νέο μέλος της οικογένειας: «Έσπασαν τα νερά μου είπε η γυναίκα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει.

Φυσικά και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναίκα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και και τις δυο σας».

Ο λόγος που η Ελένη Χατζίδου γέννησε πρόωρα
Μιλώντας στην Real, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τους λόγους που γέννησε δύο εβδομάδες νωρίτερα αλλά και για όλα τα συναισθήματα που έρχονται μαζί με την μητρότητα.

«Δεν συγκρίνεται με τίποτα αυτή η στιγμή! Το μωράκι είναι πανέμορφο γεννήθηκε στις 12:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας με φυσιολογικό τοκετό και είναι πολύ ήσυχο! Ζυγίζει 3.170 γραμμάρια και μοιάζει στον μπαμπά της!

Γεννήσαμε δυο εβδομάδες νωρίτερα, δεν συνηθίζεται για πρώτο παιδάκι, οι περισσότερες γεννούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία, αλλά ίσως επειδή έκανα την ίδια ημέρα το baby shower κουράστηκα και μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του και αυτό! Το βράδυ που τελείωσε το πάρτι με πιάσανε οι πόνοι.

Όλες οι φίλες μου, μου έλεγαν τι κουράγιο είναι αυτό που έχω και πώς κάνω το πάρτι στον μήνα μου και να τα αποτελέσματα… Αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά είχα τον γιατρό μου συνέχεια στο πλευρό μου».