Ο αγαπημένος αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βούλα.

Ο παρουσιαστής μαζί με την σύζυγό του, ταξίδεψαν μέχρι την Θεσσαλονίκη για το ευτυχές γεγονός.

Είναι γιατρός και τον είχαμε γνωρίσει σε επεισόδιο του World Party στην Κένυα με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο maxi φόρεμα, ανεβάζοντας πολλές και εντυπωσιακές φωτογραφίες στα social media.

View this post on Instagram

Love is in the air! ♥️ #feelingfestive #weddingday #panosvoula #reddress Dress by @vassia_kostara

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

View this post on Instagram

About last night ♥️ #loveisintheair . #panosvoula #weddingday #happydays

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Το γνωστό ζευγάρι που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου τους με ένα ταξίδι στην Καππαδοκία, επέστρεψε στην πατρίδα του την Θεσσαλονίκη για το σημαντικό γεγονός.

View this post on Instagram

Ως ο μεγάλος μου αδερφός ήσουν ο πρώτος φίλος που έκανα. Μικροί είχαμε παίξει αρκετό ξύλο. Έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες πάνω από παιχνίδια και επιτραπέζια (το fortnite της εποχής δλδ 😂). Με έβαλες από πιτσιρίκι στην παρέα σου με τους μεγάλους. Και πάντα με πρόσεχες. Τώρα που παντρεύτηκες σου εύχομαι να είστε χαρούμενοι και να κάνετε πολλά, πολλά παιδάκια (γυναικολόγος είσαι, ξέρεις απο αυτά)! Άντε πάνω στη χαρά μου, μπορεί να σ’αφήσω να με κερδίσεις και στο Trivial! 😂 (Outfit και γαμπριατικο by @takisgiannetos ) #brothers #nazisete

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ενημερώσει τους οπαδούς του στο Instagram για τον επικείμενο γάμο του αδερφού του, όταν πριν από δύο περίπου μήνες, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε να προβάρει το κοστούμι του, που του το έραψε ο γνωστός σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος.

Ως λάτρης των social media και ο Σάκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, τον εντυπωσιακό ποντιακό χορό που χόρεψε έξω από την εκκλησία.