Η Ντέμι Μουρ είναι μία από τις μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ και το αποδεικνύει ακόμα και σήμερα. Ποζάρει γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού Harper's Bazaar, στα 56 της χρόνια και όλοι αναφωνούν: Μπράβο κορμάρα!

Το τεύχος Οκτωβρίου του Harper’s Bazaar αποκαλύφθηκε την Πέμπτη και στο εξώφυλλο έχει την Ντέμι Μουρ γυμνή να κάθεται δίπλα σε μια πισίνα, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με τη στάση του σώματός της και φορώντας μόνο ένα γιγάντιο ψάθινο ροζ καπέλο και ένα διαμαντένιο βραχιόλι.

«Τα πέταξα όλα για το τεύχος Οκτωβρίου του Harper's Bazaar», έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram όπου ανέβασε την σχετική φωτογραφία, ενώ ο τίτλος του εξωφύλλου γράφει: «Να είσαι στα καλύτερά σου σε κάθε ηλικία» και «Δείχνει καλύτερα γυμνή».

«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να προσπαθώ με τα δάχτυλά μου, τα μικρά δαχτυλάκια ενός παιδιού, για να βγάλω από το στόμα της τα χάπια που είχε καταπιεί, ενώ ο πατέρας μου της κρατούσε ανοιχτό το στόμα και μου έλεγε τι να κάνω», θυμάται η Μουρ στη συνέντευξη. «Ήταν κάτι πολύ βαθύ, που με σημάδεψε. Ήταν το τέλος της παιδικής μου ηλικίας», συμπληρώνει.

Η Ντέμι Μουρ αντιμετώπισε και η ίδια προβλήματα αλκοολισμού στη ζωή της, δηλώνοντας πως όταν μπήκε στα 50 της ένιωσε πως άφησε τον εθισμό πίσω της. Δεν είναι φυσικά το πρώτο γυμνό εξώφυλλο της Μουρ, με πιο διάσημες πόζες εκείνες που έκανε για το Vanity Fair το 1991, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

View this post on Instagram

Heaven! Happy Birthday and sweet dreams my sweet angel Rumer Glenn 🥳@rumerwillis

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on

Η σταρ της θρυλικής ταινίας «Στριπτίζ» - μεταξύ πολλών άλλων επιτυχιών - μίλησε για όλα στην συνέντευξή της: τους εθισμούς της μητέρας και του πατέρα της, αλλά και τους δικούς της.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:






Η 56χρονη ηθοποιός γράφει ένα νέο βιβλίο και σε αυτό οι αποκαλύψεις που κάνει είναι αν μη τι άλλο σοκαριστικές. Η ηθοποιός αναφέρει πως όταν ήταν 15 ετών έπεσε θύμα βιασμού και 27 χρόνια αργότερα ξεκίνησε μια καθοδική πορεία στην ζωή της, στην οποία μόνο έπινε αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πέρα όμως από το γεγονός του βιασμού, που είναι τραγικό να το ακούς για ένα κορίτσι 15 ετών, η ηθοποιός αποκάλυψε και την εγκυμοσύνη της με τον Ashton Kutcher. Όταν ήταν στα 42 της χρόνια και σε σχέση με τον ηθοποιό, έμεινε έγκυος, όμως απέβαλε. Τότε ήταν έξι μήνες μαζί με τον Ashton, και αυτό ήταν κάτι που τη στιγμάτισε. Μετά την αποβολή, η ηθοποιός το έριξε και πάλι στο αλκοόλ, καθώς θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο για όλα όσα συνέβησαν.

Το 2005 η Demi Moore και ο Ashton Kutcher παντρεύτηκαν και προσπάθησαν ξανά να αποκτήσουν παιδί με εξωσωματική, χωρίς όμως καμία επιτυχία. Μάλιστα σκόπευαν να την ονομάσουν Chaplin Ray. Το 2011 το ζευγάρι χώρισε, μόλις η Demi Moore έμαθε πως εκείνος υπήρξε άπιστος μαζί της.

Για την σχέση της με τον Ashton η 56χρονη ηθοποιός ανέφερε, πως μαζί του ζούσε τα δεύτερα νιάτα της, πολύ καλύτερα από ότι και όταν η ίδια ήταν 20 ετών. Φαίνεται πως πέρασε πολύ δύσκολα στη ζωή της, και αυτή είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε κάποια τόσο σημαντικά πράγματα. Αυτό είναι το βιβλίο που αξίζει να διαβάσεις μάλλον.

View this post on Instagram

Baring all for the October issue of @harpersbazaarus 💗 Photos by @marianovivanco.

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on

View this post on Instagram

Inside the October issue of @harpersbazaarus…

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on