«Μέσα από τις αναποδιές είναι δυνατόν να συμβούν όμορφα πράγματα», είπε το διάσημο μοντέλο

Η Τζίτζι Χαντίντ είναι ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη. Η 24χρονη καλλονή μάλιστα είναι τόσο επαγγελματίας στη δουλειά της που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε απρόοπτο, όπως το να της σπάσει το τακούνι ενώ κάνει πασαρέλα.

Το ατύχημα συνέβη στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, όπου παρευρέθηκε στην επίδειξη του Marc Jacobs και περπάτησε για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, όταν ξαφνικά της έσπασε το τακούνι της.

Το μικρό ατύχημα της Τζίτζι Χαντίντ, όπως εξήγησε η στιλίστρια του οίκου, συνέβη λίγο πριν το πρώτο opening του τέλους της επίδειξης και με τον χρόνο να πιέζει, δεν υπήρχε άλλη λύση παρά να περπατήσει ξυπόλυτη.


«Αν δείτε φωτογραφίες από την πρώτη της εμφάνιση, φορούσε ψηλές ασημένιες κάλτσες και λευκά δερμάτινα mules, και επειδή βρισκόμασταν σχεδόν λίγο πριν το τέλος της επίδειξης, δεν υπήρχε κάτι άλλο που μπορούσαμε να κάνουμε, παρά να τη βγάλουμε έξω ξυπόλυτη, και έτσι και κάναμε, ήταν πολύ φυσική» δήλωσε η στιλίστρια σε ανάρτηση της στο Instagram.


Επιβεβαιώνοντας την στιλίστριά της, η Τζίτζι Χαντίντ έκανε λόγο για μία «μαγική εμπειρία, την οποία απόλαυσε εξαιτίας ενός μικρού απρόσμενου ατυχήματος». «Ήταν σαν ένα όνειρο, ευχαριστώ που συμμετείχα σε ένα από τα πιο υπέροχα shows που έχω δει πότε μου» πρόσθεσε το μοντέλο ενώ τόνισε πως ακόμα και «μέσα από τις αναποδιές είναι δυνατόν να συμβούν όμορφα πράγματα».