Μητέρα έγινε στα 27της χρόνια η Φελίσια Λαπάτη, που έγινε γνωστή µέσα από τη συµµετοχή της στο «Survivor 2».

Μαζί µε τον σύντροφό της, Μιχάλη Αντιώτη, επιχειρηµατία στον χώρο των αλουµινίων, υποδέχτηκαν το πρωί της περασµένης ∆ευτέρας τον γιο τους σε ιδιωτικό µαιευτήριο των βορείων προαστίων και

από τότε η χαρά τους είναι απερίγραπτη. Ο µικρός γεννήθηκε φυσιολογικά, ενώ µόλις η Φελίσια Λαπάτη τον πήρε στην αγκαλιά της ξέσπασε σε κλάµατα.

Το δωµάτιο έγινε σύντοµα µπλε, µε µπαλόνια και δώρα να το γεµίζουν ασφυκτικά, ενώ το ζευγάρι είχε παραγγείλει και κεράσµατα για τους συγγενείς και φίλους.

Αυτά ήταν γαλάζια µπισκοτάκια που έγραφαν «It’s a boy» αλλά και «Χρήστος»,που είναι το όνοµα που θα δώσουν στο µωρό, όπως ο παππούς του και πατέρας του Μιχάλη. ∆ίπλα στη µητέρα και το µωρό βρέθηκε η οικογένειά της, η µητέρα της Ευαγγελία Κρητικού, ο πατέρας της Γιάννης Τσαλαπάτης, ο αδελφός της Αλκης, η γνωστή γυµνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη, η οποία είναι η δεύτερη σύζυγος του πατέρα της, τα ξαδέλφια της, η θεία της Σοφία Τσαλαπάτη, αλλά και αγαπηµένες φίλες.

Η Φελίσια, που είναι ενεργή στα social media µε χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, δέχτηκε εκατοντάδες ευχές από τους «φίλους» της, που τη συγκίνησαν ιδιαίτερα. Η σχέση της µε τον Μιχάλη ξεκίνησε µόλις πριν από έναν χρόνο και λίγους µήνες αργότερα η Φελίσια έµεινε έγκυος.

Όσο για τον γάµο τους, είναι ένα θέµα που δεντους απασχολεί καθόλου αυτή την περίοδο. Πρωταρχικός τους στόχος είναι να ξεκινήσουν µια νέα ζωή µε το νέο µέλος που µπήκε στη ζωή τους. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», το ζευγάρι έχει υπογράψει σύµφωνο συµβίωσης, ενώ δεν σχεδιάζουν να παντρευτούν άµεσα.

Η Φελίσια εργάστηκε ως µοντέλο, γυµνάζεται συστηµατικά, σπούδασε δηµοσιογραφία στη σχολή του ANT1, έκανε την πρακτική της στο «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ενώ εµφανίζεται σε βιντεοκλίπ πολλών τραγουδιστών, όπως του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Γιώργου Σαµπάνη.