30χρονος πρωταγωνιστής της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς του ΣΚΑΪ «Φτερωτός θεός», Τζαν Γιαμάν είναι αυτήν τη στιγμή ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς. Ο νεαρός που εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός έχει κάνει σπουδές Νομικής και προκαλεί  σκηνές υστερίας και λιποθυμίες όπου εμφανίζεται.

Με ένα θερμό βίντεο στα social media, ο Τζαν Γιαμάν επιβεβαίωσε στους θαυμαστές του πως θα βρίσκεται στην Αθήνα σε λίγες ημέρες. «Να με περιμένετε» είπε χαρακτηριστικά πυροδοτώντας ενθουσιασμό.

«Γεια σας θέλω να σας ανακοινώσω με χαρά πως θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και την Αθήνα μεταξύ τις 22 και 24 Σεπτεμβρίου προκειμένου να δώσω κάποιες συνεντεύξεις. Ελπίζω να είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο εγώ» αναφέρει στο σύντομο μήνυμά του ο Τζαν Γιαμάν. «Ήθελα απλά να σας ενημερώσω πως θα είμαι εκεί, οπότε να με περιμένετε» προσθέτει ο πρωταγωνιστής της τουρκικής σειράς του ΣΚΑΪ.

Την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι με πτήση από την Κωνσταντινούπολη ο ηθοποιός θα βρίσκεται στην Αθήνα προσκεκλημένος του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ήδη κανονιστεί. Το βράδυ της Κυριακής θα έχει δείπνο στην Αθήνα, ενώ το πρωί της Δευτέρας θα ξεναγηθεί σε μνημεία της πόλης.