Ένας νέος έρωτας φαίνεται ότι προέκυψε στην πόλη. Ο λόγος για τον πρώην σύντροφο της Φουρέιρα µε γνωστή ηθοποιό. Πρόκειται για τον νεαρό εφοπλιστή Σπυράγγελλο Λυκούδη, ο οποίος, σύµφωνα µε πληροφορίες του «Secret», είναι ζευγάρι µε την πανέµορφη «µούσα» του Ανδρέα Γεωργίου Τέτη Καλαφάτη, που έγινε γνωστή από το σίριαλ «Μπρούσκο». Το ειδύλλιο µόνο τυχαίο δεν είναι, αφού και οι δύο κατάγονται από την Κεφαλλονιά. Μπορεί να γνωρίζονταν χρόνια, όµως τελικά είχαν περισσότερα κοινά από την καταγωγή τους και έτσι αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι. Οι δυο τους πέρασαν το καλοκαίρι στο αγαπηµένο τους νησί, όπου η οικογένεια της Τέτης έχει ξενοδοχειακή µονάδα.

Η όµορφη ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά µεγάλωσε στην Κεφαλλονιά, όπου τελείωσε το Λύκειο.

Μετά την αποφοίτησή της µετακόµισε στην πρωτεύουσα και άρχισε κρυφά από τους γονείς να ασχολείται µε την υποκριτική, ενώ παράλληλα σπούδαζε µάρκετινγκ στο Αµερικανικό Κολέγιο. Καθώς η µητέρα της είναι Ελληνοαµερικανίδα, πήγε στη Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε υποκριτική στο Lee Strasberg Theatre & Film Institute.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έπαιξε σε ταινίες µικρού µήκους και πήρε µέρος σε οντισιόν για διεθνείς παραγωγές, όπως ο «Βασιλιάς Λιρ» µε τον Αλ Πατσίνο και ο «Ηρακλής» µε τον Ντουέιν Τζόνσον.

Πήρε µέρος στα φιλµ µικρού µήκους «Μόνο 19» του Γιάννη Παντελάκη και «Ηidden life» του ∆ηµήτρη Γκότση, ενώ το 2013 βρέθηκε στην τρίτη θέση ανάµεσα σε 3.500 κοπέλες από όλο τον κόσµο για τη συµµετοχή της στη νέα διαφηµιστική καµπάνια του Μαρτίνι.