Δεν είναι μια ακόμη σέξι φωτογραφία επώνυμης Ελληνίδας ανάμεσα στις πολλές.

Η ηθοποιός πόζαρε πιο σέξι από ποτέ και πραγματικά μείναμε άφωνοι με το καλλίγραμμο κορμί της.

Όμως ο δικός της στόχος δεν είναι αυτός, δεν ήθελε ούτε να προκαλέσει αλλά ούτε και να μας δείξει πώς είναι με μαγιό και topless. Ήθελε μέσα από τη φωτογραφία να περάσει το μήνυμα της.

«Είναι φωτογραφία από ένα υπέροχο ταξίδι αστραπή με τον άντρα μου σε ένα υπέροχο μέρος το @myconiankorali !!! Και είναι μια στιγμή μου όχι σαν Μαμά αλλά σαν μια γυναίκα που νιώθει sexy 🤭😂😂😂😂!!! Γιατί είμαστε και αυτό οι μαμάδες !!! Νιώθω μια υπέροχη Μαμά που προσπαθεί κάθε μέρα με λάθη και σωστά.

Είμαι μια γυναίκα που προσπαθώ κάθε μέρα να με αγαπώ και να με προσέχω με τα πάνω μου και τα κάτω μου! Είμαι μια σύντροφος που προσπαθεί κάθε μέρα για το καλύτερο, με γκρίνιες και με γλύκες με καλές και κακές στιγμές!! Είμαι εγω...», γράφει η ίδια στη λεζάντα της και σίγουρα μόλις δεις ποια είναι θα πάθεις πλάκα.

View this post on Instagram

Είναι φωτογραφια από ένα υπεροχο ταξίδι αστραπή με τον άντρα μου σε ένα υπεροχο μέρος το @myconiankorali !!! Και είναι μια στιγμη μου όχι σαν Μαμα αλλά σαν μια γυναίκα που νιώθει sexy 🤭😂😂😂😂!!! Γιατί είμαστε και αυτό οι μαμάδες !!! Νιώθω μια υπέροχη Μαμα που προσπαθεί κάθε μέρα με λάθη και σωστά! Είμαι μια γυναίκα που προσπαθώ κάθε μέρα να με αγαπώ και να με προσέχω με τα πάνω μου και τα κάτω μου! Είμαι μια σύντροφος που προσπαθεί κάθε μέρα για το καλύτερο, με γκρίνιες και με γλύκες με καλές και κακές στιγμές!! Είμαι εγω... 🥰🥰 #mothers #power #woman #mylove #dimitris🦖 #happiness ☀️

A post shared by Silvia Delikoura (@silviadelikoura) on

View this post on Instagram

Deep breath .... #sea #blue #summer2019 #greece 💙

A post shared by Silvia Delikoura (@silviadelikoura) on