Στην αντεπίθεση, μέσα από τις φυλακές, πέρασε ο πατέρας του ηθοποιού Άκη Δήμα, ο οποίος ο κατηγορείται ότι εξέδιδε σε δύο άνδρες τη 19χρονη κόρη του με νοητική υστέρηση.

Ο πατέρας του ηθοποιού Άκη Δήμα, ανέφερε ότι ο γιος του τον μισούσε και διέψευσε ότι εξέδιδε τη 19χρονη κόρη του, καθώς όπως τόνισε μπορεί να ήταν νευρικός, αλλά ποτέ δεν έφτασε στο σημείο να χτυπήσει τα παιδιά του

Στην αντεπίθεση, μέσα από τις φυλακές, πέρασε ο πατέρας του ηθοποιού Άκη Δήμα, ο οποίος ο κατηγορείται ότι εξέδιδε σε δύο άνδρες τη 19χρονη κόρη του με νοητική υστέρηση.

Ο κατηγορούμενος που είναι προφυλακισμένος και περιμένει να γίνει η δίκη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star μεταφέροντας τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν. Διέψευσε ότι εξέδιδε τη 19χρονη κόρη του και τόνισε πως μπορεί να ήταν νευρικός, αλλά ποτέ δεν έφτασε στο σημείο να χτυπήσει τα παιδιά του. Απλά τα έπαιρνε μαζί του στο χοιροστάσιο «για να μη γίνουν αλήτες».

Ο γιος μου έχει πολύ μίσος απέναντί μου. Δεν του έκανα βλέπεις τα χατίρια. Ήθελε να του παίρνω παντελόνι και παπούτσια με 150 ευρώ και μπουφάν με 200 ευρώ. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να τα πάρω. Ήμασταν οκτώ άτομα στην οικογένεια.

Διέψευσε πως χτυπούσε τα παιδιά του με μπετόβεργες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «αν τα χτύπαγα θα γίνονταν άνθρωποι. Ποτέ δε χτύπησα τα παιδιά μου. Πέρναγαν πολύ καλά και ποτέ δεν τους έλειψε τίποτα. Απλά δεν μπορούσαν να ψωνίσουν ακριβά πράγματα».

Μάλιστα είπε πως ο μεγάλος γιος του έπαιρνε όλα τα λεφτά από τον παππού του και τον άφηνε νηστικό, ενώ αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει μήνυση εναντίον των παιδιών του, επειδή το διάστημα που βρίσκεται στη φυλακή, τον κατέστρεψαν οικονομικά.

«Πούλησαν τα πάντα.Τα ζώα, το φορτηγό, τα μηχανήματα, όλα. Έκοψαν τις ελιές, δεν άφησαν τίποτα. Έχω κάνει μήνυση εναντίον τους».

«Με χτυπούσε με μπετόβεργες», λέει στο «Πρώτο Θέμα», ο Άκης Δήμα

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο Άκης Δήμας, το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας, είχε κάνει λόγο για βάναυση συμπεριφορά του πατέρα του απέναντι στον ίδιο και τα υπόλοιπα αδέρφια του.

Όπως είχε πει, από την ηλικία των πέντε ετών, τον ξυπνούσε χαράματα με ξύλο, βρισιές και τη φράση:

Ξύπνα γαϊδούρι να έρθεις μαζί μου στα γουρούνια να βοηθήσεις.

Μάλιστα, είχε περιγράψει ότι όταν πάγωνε από το κρύο και δεν μπορούσε να δουλέψει άλλο, τον χτυπούσε με μπετόβεργες για να συνεχίσει. Φύλακας άγγελός του ηθοποιού ήταν ο παππούς του, ο μόνος που εναντιωνόταν στον πατέρα του «Τον χτυπούσε όμως κι εκείνον, κι ύστερα φασαρίες, αστυνομία, ντροπή, κενό και πάλι από την αρχή».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, ο Άκης Δήμας είχε χαρακτηρίσει τον πατέρα του «τύραννο», λέγοντας πως τους έδενε «με σχοινιά και αλυσίδες στο χοιροστάσιο για να μη φεύγουμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: