Ανάμεσα σε αυτούς και ο Χρήστος Πλαΐνης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός στα 45 του χρόνια έχει αλλάξει από το πρώτο του τηλεοπτικό ντεμπούτο το 1998 όπου συμμετείχε στο «Άγγιγμα Ψυχής» του Μανούσου Μανουσάκη.

Βεβαίως παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας. Από τότε ο Χρήστος Πλαΐνης συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως τα «Σύνορα Αγάπης» (1999-2000) ενώ τη σεζόν 2000-2001 πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά «Άνω Κάτω».

Στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά τηλεοπτικών σειρών αλλά και θεατρικών παραστάσεων οι οποίες ήταν άκρως πετυχημένες επιλογές για την καριέρα του.

Στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» ο Χρήστος Πλαΐνης ενσαρκώνει τον Περικλή Τόλλια.



Ο Περικλής είναι ο κοινοτάρχης του χωριού. Μορφωμένος και γνώστης ξένων γλωσσών δεν διαφέρει σε τίποτε από τους πολιτικάντηδες της εποχής φροντίζοντας να τα έχει καλά με όλους. Διατηρεί το σιδηρουργείο του χωριού κι είναι παντρεμένος με την Παγώνα, με την οποία έχουν τρία παιδιά.

Είναι ο άνθρωπος που φροντίζει κρυφά απ’ όλους τα συμφέροντα του Δούκα και θα αποτελέσει τον σύμμαχό του στον πόλεμό του εναντίον των αδερφών Σταμίρη.

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά «Όρκος σιωπής» το 2014. Πέντε χρόνια μετά επιστρέφει μέσα από τη νέα δραματική σειρά εποχής του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» και η αλήθεια είναι πως στο πέρασμα του χρόνου έχει αλλάζει πολύ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί: