Η παρουσιάστρια εισήχθη στο μαιευτήριο το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου και λίγες ώρες μετά γέννησε την κόρη της. Δίπλα της, φυσικά, είχε τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τους γονείς της. Ο γιατρός της Πέτρος Νικολαΐδης, Καθηγητής Μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «είχαμε ένα πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά».

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού Η Δούκισσα Νομικού, που έμοιαζε σαν να μην πήρε κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πόσταρε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της. Σε αυτή απεικονίζονται τα δυο της παιδιά, ο μικρός Σάββας και η μικρή της πριγκίπισσα, όπως γράφει στο hashtag.

«Η ζωή μου όλη 🌟 Ευχαριστώ τον άντρα μου, τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος για άλλη μία φορά με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που με καθοδήγησε ξανά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρω να απολαύσω το κάθε λεπτό αυτού του θαύματος, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και τη μεγάλη αγκαλιά σας ❤️», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

View this post on Instagram

Τα παιδιά μου 🙏🏻❤️ Η ζωή μου όλη 🌟 Ευχαριστώ τον άντρα μου, τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος για άλλη μία φορά με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που με καθοδήγησε ξανά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρω να απολαύσω το κάθε λεπτό αυτού του θαύματος, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και τη μεγάλη αγκαλιά σας ❤️ #mykids #myfamily #mylife #mylittlerockstar #babyS #mylittleprincess #babyA Καλό μήνα από εμάς🌹#firstofoctober

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on