Έτοιμες να «ριχτούν στη μάχη» για τον τίτλο του GNTM είναι οι διαγωνιζόμενες, οι οποίες θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τους φόβους τους και να ανταποκριθούν στην απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης. Πρόκειται για μια ακόμα φωτογράφιση, η οποία θα έχει ομορφιά, κοσμήματα και φίδια.

Στα πλαίσια μιας beauty καμπάνιας, τα κορίτσια βάζουν στόχο όχι μόνο μια καλή φωτογραφία αλλά και τη μετάδοση ενός ισχυρού κοινωνικού μηνύματος. «Καλύτερα να φοράς το αληθινό ζώο πάνω σου παρά το δέρμα του» είναι το slogan της φωτογράφισης και οι κοπέλες είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα.

Ωστόσο, η Σουζάνα Κουόλ, η οποία είναι 19 χρονών και κατάγεται από το Σουδάν και τη Νιγηρία και εργάζεται ήδη ως μοντέλο, δεν είναι έτοιμη για αυτή την απαιτητική δοκιμασία. Το μοντέλο φοβάται πολύ τα φίδια και διστάζει να πραγματοποιήσει την φωτογράφιση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και λυγμούς.

«Με το που είδα ένα φίδι, σκέφτηκα πως ήταν η σειρά μου να φύγω από το GNTM γιατί δεν μπορώ στην ιδέα» είπε η Σουζάνα και βγήκε έξω από το στούντιο φωτογράφησης κλαίγοντας.

Η Έλενα Χριστοπούλου, την πλησίασε προσπαθώντας να τη μεταπείσει να ξεπεράσει τους φόβους της και να μπει μέσα στο στούντιο για να κάνει τη φωτογράφηση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: