Η Αργυρώ Μαγγλάρη με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη ήταν η παίκτρια που δεν τα κατάφερε χθες με τη δοκιμασία των φιδιών και έγινε το τρίτο επίδοξο μοντέλο που αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model.

Η 25χρονη που έχει τελειώσει το παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι. Δεν κατάφερε όμως να εντυπωσιάσει τους κριτές με την φωτογραφία της και έτσι ήταν εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της, η Αργυρώ Μαγγλάρη έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά από περίπου τέσσερις μήνες γράφοντας: «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα ενθαρρυντικά μηνύματα που μου στέλνετε!!! Μου δίνετε άπειρη δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ!

GNTM: H Αργυρώ Μαγγλάρη αποχώρησε και ξέσπασε σε κλάματα (βίντεο)

Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, τώρα αρχίζουν όλα».

View this post on Instagram

How much do you like Summer?? 🐚 #hellosummer #photography #photoshooting #beach #june1st

A post shared by Argyro Maglary (Αργυρώ Μ.) (@argyro_maglary) on

View this post on Instagram

You never know what the future holds, but maybe there is a secret opportunity like this sunlight behind me... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Click by @hercules_andronikidis ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #photo #modeling #modelswanted #photoshooting #photography #picture #picoftheday #instaphoto #instagood #sun #sunlight #photooftheday #portrait #facephotography #face #instapic #instafashion #modelos #skg #thessaloniki

A post shared by Argyro Maglary (Αργυρώ Μ.) (@argyro_maglary) on