Δεν αντιμετωπίστηκε και με ιδιαίτερη ευκολία από τα κορίτσια η χθεσινή δοκιμασία του GNTM, καθώς κλήθηκαν να συνεργαστούν με ένα... φίδι και αυτό όσο να'ναι δυσκόλεψε τις διαγωνιζόμενες.

Στη διαδικασία που οι κριτές κρίνουν τις φωτογραφίες των κοριτσιών, μάλιστα, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι γκρίνιες. Η Άννα Χατζή, έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη από την κριτική της Βίκυς Καγιά, καθώς την ώρα της φωτογράφισης, η κριτής της έκανε υποδείξεις ώστε να μπορέσει η Άννα να βγάλει μία καλή πόζα.

Τα σχόλια της Βίκυς, όμως, την ενόχλησαν πολύ, κάτι που θέλησε να μοιραστεί με τους κριτές την ώρα του παιχνιδιού.

Όταν τον λόγο πήρε αμέσως μετά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας στην Άννα, της είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί βγάζει τέτοια επιθετικότητα προς τη Βίκυ Καγιά. «Το θέμα είναι ότι όσο ειδικά σου μιλάει η Βίκυ, είσαι κάπως αρνητική, είσαι επιθετική, είναι οκ να είσαι περιφανή, αλλά να μάθεις να είσαι ταπεινή και να δέχεσαι τι σου λένε άνθρωποι που προσπαθούν να σε βοηθήσουν.

Με ύφος δε θα πας πουθενά. Όχι στο σόου, πουθενά… Αν δεν καταλαβαίνεις το concept έπρεπε να το ρωτήσεις. Ακόμα και να το ρωτήσεις εκατομμύρια φορές, εμείς γι’ αυτό είμαστε εκεί. Η φωτογραφία σου είναι κακή».

Δείτε το σχετικό βίντεο: