H Ασημίνα Ουστάλλι αποκαλύπτει: «Έχω δεχθεί ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου»
φεςφεςφεςεες
Lifestyle

H Ασημίνα Ουστάλλι αποκαλύπτει: «Έχω δεχθεί ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου»

Η πρώην παίκτρια του MasterChef μιλά ανοιχτά για τη ζωή της

Απόψε, στις 23:40, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τον Μιχάλη Πουλικάκο, τον πιλότο που πριν από σχεδόν δύο χρόνια έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στο ξενοδοχείο του τρόμου στο Αφγανιστάν,  όπου Ταλιμπάν έκαναν τρομοκρατική επίθεση. Περιγράφει καρέ καρέ την 14ωρη ομηρία του. Που βρισκόταν εκείνος και ο Έλληνας συνάδελφος του όταν οι τρομοκράτες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο; Που κρυβόταν για περισσότερες από 12 ώρες ακούγοντας πυροβολισμούς, φωνές και κραυγές πόνου; Τι μηνύματα αντάλλασσε με τη σύζυγό του τις ώρες αγωνίας; Ο Μιχάλης Πουλικάκος θυμάται με λεπτομέρειες την τρομοκρατική επίθεση που παρά λίγο να του κοστίσει τη ζωή και εξηγεί γιατί παρέμεινε στο Αφγανιστάν μετά την επίθεση.

Αμέσως μετά η Ασημίνα Ουστάλλι, μας συστήνεται έξω από τις κουζίνες μιλώντας με συγκίνηση για όλα όσα την έχουν σημαδέψει στη ζωή της. Θυμάται τα παιδικά της χρόνια όπου από την ηλικία των 7 ετών, μαγείρευε για τη μικρότερη αδελφή και τους γονείς της, επειδή εκείνοι έλειπαν όλη μέρα στη δουλειά. Η Ασημίνα αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί ρατσισμό εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής της και εξηγεί πως έμαθε τυχαία σε ηλικία 16 ετών πως η βιολογική της μητέρα είχε φύγει από τη ζωή από ένα τραγικό δυστύχημα. Τι σκαρφίστηκε για να μπορέσει να πείσει έναν σεφ να την πάρει έστω και χωρίς μισθό στη κουζίνα του και ποιος ήταν εκείνος που δήλωσε για λογαριασμό της αίτηση στο «Master Chef».  «Μεσάνυχτα». Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.

Δείτε το βίντεο:

TAGS:

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα