Ο Sin Boy χρησιμοποιεί ένα τμήμα από το πασίγνωστο τραγούδι του Παντελη Παντελίδη «Τα σχοινιά σου (Μένω εδώ)» στην τελευταία κυκλοφορία του single με τίτλο «Desole».

Το νέο του Hit ανέβηκε οπτικοποιημένο στο You Tube στις 27 Σεπτεμβρίου και μέχρι τώρα έχει περάσει το ένα εκατομμύριο τετρακόσιες πενήντα οκτώ χιλιάδες (1.458.691) προβολές.

Στο βίντεο κλιπ ο Sin boy ή Lil Jesus, περπατάει κρατώντας ένα μεγάλο παλιό κασετόφωνο, από τα ηχεία του οποίου ακούγεται ο αδικοχαμένος Παντελίδης να ερμηνεύει το ρεφρέν από το «Τα σχοινιά σου», «Μένω εδώ γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου...»

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτός ήταν ο δικός του τρόπος να ζητήσει συγνώμη για την ασεβή ανάρτηση, ίσως λένε κάποιοι άλλοι να ήθελε να προκαλέσει για άλλη μια φορά.

Ο αδερφός του τραγουδιστή Τριαντάφυλλος Παντελίδης επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια ήταν ενήμερη και ότι ο Lil Jesus πήρε την άδεια να εντάξει το συγκεκριμένο απόσπασμα στο τραγούδι του.

«Ναι, περίπου...» απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ο Sin Boy χρησιμοποίησε νόμιμα την σύνθεση του αδερφού του, που ήταν και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Δείτε το «Desole» που κυκλοφόρησε πρόσφατα: