Η εντυπωσιακή γυμνάστρια και δασκάλα γιόγκα των διασήμων Σόφη Πασχάλη, έχει κορμί κόλασn. Σε κάθε της φωτογράφιση σπέρνει τον πανικό και μαγνητίζει το κοινό με την αισθnσιακή κορμάρα της.

Προκαλεί τον πόθο των αντρών και την ζήλια των γυναικών για το αλαβάστρινο κορμί που έχει χτίσει με χρόνια γυμναστική και διατροφή, τα οποία πλέον έχουν γίνει τρόπος ζωής της.

Η 43χρονη γυμνάστρια φορώντας τα  απολύτως απαραίτητα σε πλήρως αποκαλυπτική στάση να μας δείχνει την κορμάρα της ανεβάζοντας μας την θερμοκρασία στα ύψη .

View this post on Instagram

Φετος ήταν η πρώτη χρόνια που δεν ήθελα να γιορτάσω τα γενέθλια μου.. Ωστόσο οι δικοί μου άνθρωποι με εξέπληξαν ευχάριστα κ δυο βραδιές τα γιορτάζω! 🎂🥂Τελικα δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να μεγαλώνεις κ να νιώθεις ευτυχισμένος! Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που η αγάπη ήταν τόσο παρούσα κ είμαι τόσο ευγνώμων γι αυτό.. η επιθυμία μου καθως κ η πρώτη μου επιλογή είναι κ θα είναι πάντα η ουσιαστική αληθινή αγάπη!! Σας ευχαριστω όλους για τις υπέροχες ευχές σας κ ακόμα περισσότερο όλους όσους είστε κοντά μου κ μου το δείχνετε καθημερινά!! Κ ...φυσικά ακόμα στη θάλασσα βρίσκομαι.. Να περάσετε ένα υπέροχο ΣΚ! #birthdaygirl #happy #happybirthday #friends #family

A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali) on