Η Δέσποινα Μοιραράκη άνοιξε το σπίτι της για την κάμερα του Happy Day και υποδέχτηκε τον Χρήστο Βαρθαλίτη, τον οποίο ξενάγησε σε όλες τις όμορφες γωνιές.

«Στον άντρα μου κάνω μονίμως ζουζουνιές, το πού δεν θα στο αποκαλύψω. Ήρθε μια μέρα ο Γιάννης και μου είπε “μπήκα σε λάθος σπίτι;”. Είχα πάρει τα παιδιά από το μαγαζί και άλλαξαν όλα τα χαλιά. Με τον άντρα μου ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Υπήρχε ωραιότερος γάμος από τον γάμο της Δέσποινας Μοιραράκη; Ο στρατιωτικός γάμος είθισται να γίνεται με καψώνια.

Τη μία του είπαν να γυρίσει γύρω γύρω από την εκκλησία, την άλλη του είπαν ότι πρέπει να φιλήσει πέντε φορές τη νύφη και την τρίτη του είπαν να γονατίσει και να μου πει “τώρα θα γίνω χαλί να με πατήσεις”.

Τη μανούλα μου την έχασα πριν δυόμιση χρόνια, τον αγαπούσε πολύ τον άντρα μου. Είχα την ευχή της κι εκείνη ήταν που μου είπε “γιατί Δεσποινούλα δεν θέλεις να παντρευτείς τον Γιάννη; Είναι καλό παιδί και σε αγαπάει”. Στην αρχή δεν ήθελα να τον παντρευτώ, αλλά μετά ήθελα. Είναι άλλη συζήτηση αυτή», είπε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το υπέροχο σπίτι της: