Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο The 2Night Show την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και για το αν θα τον στήριζε σε κάθε του επαγγελτικό βήμα.

«Τον Γιάννη τον γνώρισα ηθοποιό, εμπιστεύομαι την κρίση και οτιδήποτε θελήσει να κάνει αυτός για την δική του επαγγελματική πορεία, εγώ είμαι μαζί του.

Εγώ είμαι αρκετά ελεύθερος άνθρωπος, όποτε μου αρέσει να είναι κι ο άλλος. Θα μπορούσε ένα ζευγάρι να έχει προβλήματα. Επειδή είσαι ηθοποιός δεν πάει να πει ότι δεν έχεις αισθήματα.

Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλάω δημόσια για το παιδί δύο άλλων ανθρώπων», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γερονικολού.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω τόσο πολύ, γιατί δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι παιδί δυο άλλων ανθρώπων. Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για αυτό. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω δυσκολία, όταν υπάρχει καλή θέληση και κυλάνε όλα ομαλά. Οπότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να ενσωματωθούν όλοι σε ένα καινούργιο σχήμα.

Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι όπως όταν γνωρίζεις την πεθερά σου. Χωρίς να υπάρχει γάμος. Ένας άνθρωπος αγαπημένος του συντρόφου σου, που πρέπει ουσιαστικά να αποκτήσετε σχέση. Αυτό έχει αμηχανία, αλλά έχει και πολύ ωραία κέρδη σε περίπτωση που αυτό πετύχει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε μία συνέντευξη και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Το για πάντα δεν πρέπει να το λέμε…»!

Η όμορφη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ταινία «Για πάντα», που θα πρωταγωνιστήσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: