Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η απίστευτη σύμπτωση στο κάστινγκ για τις «Άγριες Μέλισσες»
ρδσδσδσ
Lifestyle

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η απίστευτη σύμπτωση στο κάστινγκ για τις «Άγριες Μέλισσες»

Λες και ο ρόλος γράφτηκε για εκείνον...

Στην πολυθρόνα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου κάθισε το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο «Λάμπρος» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ήταν ο πρώτος ηθοποιός που πέρασε από κάστινγκ για τη σειρά, ενώ επρόκειτο για την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, καθώς τώρα μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, καθώς μέχρι τώρα δραστηριοποιούνταν περισσότερο στο θέατρο.

«Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό και μου είπαν ότι θέλουν να με δουν για μια καθημερινή σειρά εποχής. Αυτό, κάπως, μου χτύπησε. Είπα καθημερινή εποχής, δύσκολα τα πράγματα. Τηλεφωνηθήκαμε, ήμουν λίγο διστακτικός, μου είπαν ότι οπωσδήποτε πρέπει να πάω.

Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που πέρασε από κάστινγκ. Είδαν περίπου 600 ηθοποιούς, εγώ ήμουν ο πρώτος. Με ρωτούσαν για τη προσωπική μου ζωή, τις σπουδές μου, τι έχω κάνει, την οικογενειακή μου κατάσταση, που έχω μεγαλώσει.

Κι έφτασε η κουβέντα στο ότι έχω τέσσερις αδερφές και η μικρή είναι δασκάλα και μου είπαν ότι με θέλουν για το ρόλο του δάσκαλου. Τους είπα μια ιστορία για τον παππού μου τον Λάμπρο που είχε ένα άλογο, κοιτάχτηκαν αυτοί μεταξύ τους και μου είπαν ότι με θέλουν για το ρόλο του Λάμπρου.

Στα κάστινγκ είδα αρκετές πρωταγωνίστριες για το ρόλο της Ελένης και η Μαρία Κίτσου ήταν από τις πρώτες. Με τη Μαρία είχαμε αυτή τη σπίθα, παρόλο που δεν γνωριζόμασταν. Στο τελικό κάστινγκ κάναμε τη σκηνή με το χαστούκι, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, συγκινήθηκαν όλοι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS:

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα