Ο λόγος για την Σάρα Τσέχου, η οποία είχε φύγει από το ριάλιτι μόδας, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην πρώτη πασαρέλα. Ενώ είχε ανέβει στην πασαρέλα και περπατούσε, παραπάτησε, έπεσε και της βγήκε το γόνατο. Έτσι, δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει τη δοκιμασία στη φάση του bootcamp. Τίποτα, όμως, δεν είχε τελειώσει, καθώς όπως αποδείχθηκε υπήρχαν και τα Καλλιστεία1

Η Σάρα που κατάφερε να πάρει τον τίτλο της Ελληνίδας 2019 στα Καλλιστεία 2019 , είναι 19 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Παράλληλα, σπουδάζει management και ασχολείται με τη γυμναστική, ενώ γνωρίζει και αγγλικά.

Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία 2019 στέφθηκε είναι η Ραφαέλα Πλαστήρα. Η 20χρονη διαγωνιζόμενη, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό, ο οποίος μάλιστα είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του μοντέλου του GNTM που πήρε τίτλο στα Καλλιστεία 2019

Η Σάρα Τσέχου μπορεί να είχε μία ατυχία στη φάση του bootcamp στο ριάλιτι μόδας και να μην κατάφερε να συνεχίσει, ωστόσο δεν σταμάτησε να κυνηγά το όνειρό της και έτσι δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία 2019 και δικαιώθηκε.