Η όμορφη ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλιά της η ίδια δημοσίευσε ένα μεγάλο κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram.

«When someone asks how it feels to be one year older. Πέρα από την πλάκα πάντως όσο μεγαλώνω επιβεβαιώνω πως ενώ ο χρόνος είναι απόλυτος και αμείλικτος, η αίσθηση του χρόνου είναι απολύτως υποκειμενική! Και ως μεγαλύτερη απ’ όσο έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου ως τώρα, σας προτείνω να γεμίσετε τα χρόνια σας με στιγμές που σας συγκινούν, σας προκαλούν, σας δοκιμάζουν, σας διευρύνουν.

Αγκαλιάστε τα θέλω σας, κυνηγήστε τα όνειρα σας, υιοθετείστε ένα αδέσποτο, προσφέρετε βοήθεια σε κάποιον που το έχει ανάγκη, κάντε παιδιά, πείτε «σ’ αγαπώ» χωρίς να περιμένετε απαραίτητα το «κι εγώ» ή «ευχαριστώ» και «συγγνώμη» χωρίς να σας το έχουν ζητήσει.

Ζήστε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος και θα νιώθετε ευτυχισμένοι για την κάθε μέρα που περνά! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Να με χαίρεστε, να σας χαίρομαι και να χαιρόμαστε, έτσι γενικά!».

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού με αφορμή τα 34α γενέθλιά της:

View this post on Instagram

When someone asks how it feels to be one year older... 😒 πέρα από την πλάκα πάντως όσο μεγαλώνω επιβεβαιώνω πως ενώ ο χρόνος είναι απόλυτος και αμείλικτος, η αίσθηση του χρόνου είναι απολύτως υποκειμενική! Και ως μεγαλύτερη απ’όσο έχω υπάρξει ποτε στη ζωή μου ως τώρα (!) σας προτείνω να γεμίσετε τα χρόνια σας με στιγμές που σας συγκινούν , σας προκαλούν, σας δοκιμάζουν, σας διευρύνουν! Αγκαλιάστε τα θέλω σας, κυνηγήστε τα όνειρα σας, υιοθετείστε ένα αδέσποτο, προσφέρετε βοήθεια σε κάποιον που το έχει ανάγκη, κάντε παιδιά, πείτε «σ’αγαπώ» χωρίς να περιμένετε απαραίτητα το «κι εγώ» ή «ευχαριστώ» και «συγγνώμη» χωρίς να σας το έχουν ζητήσει. Ζήστε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος και θα νιώθετε ευτυχισμένοι για την κάθε μέρα που περνά! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! ❤️ να με χαίρεστε, να σας χαίρομαι και να χαιρόμαστε ... έτσι γενικά! #birthday #thoughts #thankyou

A post shared by Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) on