Η Ιωάννα Κυρίτση είδε χθες την πόρτα του GNTM να κλείνει καθώς εκείνη και η Γκλόρια είχαν τις χειρότερες λήψεις από τη φωτογράφιση με δημιουργίες υψηλής ραπτικής δια χειρός Κάλλιας Κοσσιέρη.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, το 21χρονο επίδοξο μοντέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να μιλήσει για την εμπειρία του στον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς.

«Η περιπέτειά μου στο next top model έφτασε στο τέλος της. Μου έμαθε πολλά και θα μου μείνει αξέχαστη.

Είμαι ευγνώμων για όσα έμαθα, για το ότι γνώρισα από κοντά τους κριτές και τους υπόλοιπους ανθρώπους της μόδας με τους οποίους και συνεργάστηκα αλλά και για τις όμορφες σχέσεις που δημιούργησα με κάποια κορίτσια.

Ευχαριστώ πολύ και όλους τους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν αλλά και όσους μου έστειλαν όμορφα σχόλια και μηνύματα. Το ταξίδι συνεχίζεται», ήταν το μήνυμα της Ιωάννας.

View this post on Instagram

Η περιπέτειά μου στο next top model έφτασε στο τέλος της. Μου έμαθε πολλά και θα μου μείνει αξέχαστη! Είμαι ευγνώμων για όσα έμαθα, για το ότι γνώρισα από κοντά τους κριτές και τους υπόλοιπους ανθρώπους της μόδας με τους οποίους και συνεργάστηκα αλλά και για τις όμορφες σχέσεις που δημιούργησα με κάποια κορίτσια. Ευχαριστώ πολύ και όλους τους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν αλλά και όσους μου έστειλαν όμορφα σχόλια και μηνύματα! Το ταξίδι συνεχίζεται.. 😉#gntm2 @gntmgr

A post shared by Ιωάννα Κυριτση (@joanna_kur) on


Μετά την αποχώρηση της Δευτέρας που ήταν η Ιωάννα Κυρίτση περιμένουμε να δούμε και την σημερινή (βράδυ της Τρίτης) που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα φύγει η Γκλόρια Ντενίκη.