Είναι μια μελαχρινή όαση, και πολλοί παρομοιάζουν την «ζουμερή» λογίστρια και μοντέλο με την μεσογειακή ομορφιά της Μόνικα Μπελούτσι, και η Σοφία κάνει τα πάντα για να δικαιώνει αυτό τον χαρακτηρισμό.

Αν και από την Μακεδονία, εντούτοις τα τελευταία χρόνια έχει πολιτογραφηθεί στο νησί των Ιπποτών, όπου της χαμογελά η τύχη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό συζητά με τηλεοπτικό κανάλι για δική της εκπομπή, πράγμα που η ίδια δεν το θεωρεί απίθανο, αλλά ποτέ δεν πήγε το μυαλό της να σταματήσει την δουλειά της στο Καζίνο.

Αγαπάει την μόδα και τακτικά ποζάρει για γνωστές εταιρείες της Ρόδου αλλά και της Αθήνας. Διατηρεί την φόρμα της με καθημερινή γυμναστική, και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στα όργανα γυμναστική όπου ιδρώνει την φανέλα της.

Η ανέμελη ματιά της και το υπέροχο χαμόγελο της δείχνουν μια κοπέλα που ξέρει να αντιστέκεται στους πειρασμούς, και όσο την φλερτάρουν τόσο η Σοφία παίρνει δύναμη για να μην σταματάει σε κανένα εμπόδια που βρίσκει μπροστά της.

Στις σελίδας που διατηρεί σε Instagram και Facebook έχει μεγάλο σουξέ, αν κρίνουμε από τα πολύ ευγενικά σχόλια που γράφουν όσοι την ακολουθούν κάτω από τις φωτογραφίες της.

Δείτε τη στο instagram και στο facebook

Απολαύστε τις μοναδικές της πόζες που ακολουθούν:

View this post on Instagram

October in Rhodes! Endless summer... 💕

A post shared by 𝒮❤𝒻𝒾𝒶 𝐵𝒾𝑔𝒾𝓃𝒶 (@sofiabigina) on

View this post on Instagram

S❤️FIA

A post shared by 𝒮❤𝒻𝒾𝒶 𝐵𝒾𝑔𝒾𝓃𝒶 (@sofiabigina) on

View this post on Instagram

#photoshooting📷 #photoshooting #photoshoots #fotoshooting📷 #fotoshooting #fotoshootings

A post shared by 𝒮❤𝒻𝒾𝒶 𝐵𝒾𝑔𝒾𝓃𝒶 (@sofiabigina) on