Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και πανέμορφη γυναίκα. Με τον Μάικλ Ντάγκλας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και κάνουν συχνά εμφανίσεις όλοι μαζί.

Μπορεί ο Μάικλ Ντάγκλας να έχει γνωστούς γονείς τους οποίους έχουμε δει πολλές φορές (ο πατέρας του είναι ο «Σπάρτακος» Κερκ Ντάγκλας), ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τους γονείς της 50χρονηςΚάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Η ίδια η Ουαλή ηθοποιός, έτσι, αποφάσισε να μας τους συστήσει σε μια τρυφερή φωτογραφία. Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία για να τιμήσει την 53η επέτειό τους.Βλέπουμε τη μητέρα της, Πατρίσια, με λευκό μαγιό, καπέλο και γυαλιά ηλίου να κάθεται κοντά στην πισίνα και να κάνει ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα ενώ τον πατέρα της, Ντέιβιντ, να κάθεται λίγο πιο πίσω σε έναν καναπέ. Και οι δύο φαίνονται χαλαροί που απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

«Happy Anniversary to my amazing parents. Seen here chilling by the pool after 53 years of marriage. Love you with all my heart», ήταν το μήνυμά της στη λεζάντα.